Luk

Avis: Olafur Kristjansson afviser Esbjerg

| 3F Superliga | 17 kommentarer

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 1,36 5,25 8,50
NordicBet 1,37 4,90 8,25
Oddset 1,37 5,00 8,65

Ifølge Ekstra Bladet har den tidligere Superliga-træner Olafur Kristjansson afvist at blive ny cheftræner i Esbjerg.

Esbjerg er på jagt efter en ny cheftræner efter afskeden med John Lammers, og klubben er angiveligt ude efter islandske Olafur Kristjansson.

Den tidligere FC Nordsjælland- og Randers FC-træner har dog i første omgang takket nej til Esbjergs kontrakttilbud. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladet vil Kristjansson have stor indflydelse på spillerindkøb og sammensætning af sit trænerteam, og at han ikke har udsigt til det i Esbjerg, skulle have været hovedårsagen til, at han har takket nej til klubben.

Olafur Kristjansson er lige nu cheftræner i islandske Hafnarfjordur, hvor han ifølge klubbens formand også er at finde i næste sæson. Det kan du læse mere om her.


Af Mikkel Nøhr

17 kommentarer

LaB 10:15          
Så kender vi dem igen derude på Gl. Vardevej - en inkompetent ledelse vil have fuld kontrol over spillerindkøb. Suk.
Pantic 10:50          
Få nu noget nyt blod ind i dansk fodbold. Det er sgu trist at der ingen chancer tages. Det er ikke fordi man kan påstå, at alle disse "gamle" navne har speciel stor succes, når de hentes til nye klubber.
VBK - Leeds 10:51          
Kan slet ikke se han skulle være dygtig nok til en klub som Esbjerg.
MR. Buur 11:07          
PANIK - utroligt at en seriøs klub vil hente en træner der absolut ingen succes har haft i Dansk fodbold.

Held og lykke til Esbjerg de ligner en klub der har brug for det.
Taberigen 11:14          
Total uduelig ledelse i EFB. Fyr nu direktørgangen og få endelig en ordentlig ledelse i EFB. Indtil det sker vil der aldrig være fremgang i den klub, desværre.
too:cool:tool 11:19          
Som både Man Utd og EFB supporter, så får man virkelig oplevet effekten af dårlig ledelse, som giver den fornemmelse af at det kun bliver værre og værre for hver beslutning der træffes...
Villafan1 11:44          
Ledelsen i Esbjerg falmer i blinde lige pt. CS gruppen kører det hele med hård hånd og ansætter kun folk som er venner af huset og som de kan styre. CS gruppen har stoppet pengene til fodbolden og budgettet ligger helt i bund i suppen. Direktøren blev ansat som økonomisk oprydder - en mission som er fuldført - det hele er skåret til - nu skal klubben så finde en strategi og mission for at flytte klubben - det halter gevaldigt lige nu - det er hellere ikke det job som direktøren blev ansat til - CS gruppen vil ikke sælge klubben og hellere ikke poste flere penge i - det ender galt i år.
Søndag 13. oktober