Luk

Avis: RFC køber Odey for knap en mio. euro

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

Genk - Club Brugge
Pokal (01/12)
Oddset 3,10 3,80 2,05
bet365 3,00 3,60 2,10

Randers har købt sin dyreste spiller i historien i form af Stephen Odey, og det koster ifølge belgiske Het Laatste Nieuws kronjyderne en lille million euro.

Randers FC kunne søndag offentliggøre købet af Stephen Odey, der i denne sæson har været lejet i belgiske Genk, men altså nu skifter permanent.

I lejeaftalen var en købsoption inkluderet, og ifølge Randers FC's sportslige og kommercielle direktør er Odey det dyreste indkøb i klubbens historie. 

Det sagde han i forbindelse med præsentationen af aftalen til Eurosport.

I Belgien beretter avisen Het Laatste Nieuws, at Genk får en lille million euro for 23-årige Stephen Odey, der har scoret ti mål i 11 kampe hidtil. En million euro svarer til knap 7,5 millioner kroner.

B.T. har tidligere berettet, at optionen lå på 700.000 euro, hvilket svarer til godt og vel fem millioner kroner.

Odey har skrevet en kontrakt til sommeren 2024 med Randers FC.


Af Jonas Dalgård

11 kommentarer

fig 09:49          
tillykke til rfc og til Odey

fortsætter han formen og bliver samarbejdet med de andre endnu bedre, så bliver det en fantastisk aftale for begge parter
Aabboldboy 09:49          
Fedt for Randers og for holdet . Men ikke for de andre klubber.
Kompis 09:51          
Krydser fingre for overpræsterede i starten og gør det skidt herfra ;)
Lassenftw 09:51          
Satme noget af en drejning tingene har taget i RFC. Når de bare forlænger med alle profilerne, så er det altså helt anderledes end selv de mest blåøjede fans har kunne tro, for bare et år siden. Heller ingen havde troet at de stadig var med i spillet til titler på nuværende tidspunkt, ja i princippet alle turneringer, selvom Conference league selvfølgeligt er ekstremt urealistisk.
DetHvideSnit 10:00          
Et kup til den pris!

Det går sgu ret godt for Hestene i øjeblikket, ærgerligt ;)
RFC-Kronjylland 10:09          
Det må kaldes at sprænge den kronjyske transferskala. Så vidt jeg ved, har de aldrig givet mere end omkring 2 mio. kr. i transfersum for en spiller (Mayron George og Mistrati rygtedes i det lag).

Alle rygtede transfersummer skal selvfølgelig altid tages med forbehold for "virkeligheden", men det er nok åbenlyst, at Odey er klart det dyreste køb i klubbens historie.

Det må i sandhed siges at være en hylde højere, der kigges på i Kronjylland disse år. Spændende, hvor længe det kan vare ved, og om der ved flid og dygtighed reelt er fundet nøglen til at stige i ligaens grader eller om det blot er en ny "gylden periode", der har det med at komme i bølger.
Derfor 10:43          
Kan den noget højre pris mon skyldes, de har forhandlet videresalgs % ned ??

Men uanset et godt køb, af en ung mand med kæmpe potentiale, og helt sikkert med videre salg for øje
Tirsdag 30. november