Luk

Avis: Roberto Mancini et emne for United

| Premier League | 11 kommentarer

Infoboks

Brentford - Manchester United
Premier League (19/01)
Oddset 4,40 3,55 1,85
bet365 4,75 3,80 1,72

Ifølge velansete The Telegraph er den italienske landstræner Roberto Mancini noget overraskende i spil til at blive permanent manager i Manchester United.

Manchester United hyrede mandag Ralf Rangnick som cheftræner for resten af sæsonen, mens United leder efter en permanent cheftræner, der kan tage over fra sommeren 2022.

Flere emner som Mauricio Pochettino, Brendan Rodgers og Zinedine Zidane har været i spil, men nu kæder den normalt velansete avis The Telegraph så den italienske landstræner Roberto Mancini sammen med jobbet.

Avisen skriver, at Mancini kan blive et af flere navne, som United vil bruge tid på grundigt at evaluere i forhold til jobbet, men det også skulle afhænge af, hvordan hans situation på det italienske landshold udvikler sig.

Italien spiller i marts playoff-kampe om at komme til VM, og skulle det fejle, kunne det altså blive en mulighed at hente Mancini, skriver avisen, der dog også melder, at Mancini kan fristes, selv om det skulle blive til en VM-billet i marts.

Den 57-årige træner skulle angiveligt være tiltrukket af at vende tilbage til Premier League, hvor han tidligere har stået i spidsen for Manchester City.

Som klubtræner har Mancini arbejdet for Fiorentina, Lazio, Inter, City, Galatasaray og Zenit.

Manchester United hyrede som bekendt Rangnick som træner for resten af året, men han bliver i klubben efter sommer. Her skal han være teknisk konsulent.


Af Jonas Dalgård
Mandag 17. januar