Luk

Avis: Russisk klub har budt på Maxsø

| International | 44 kommentarer

Infoboks

Den russiske klub Rostov har ifølge B.T. budt 11,25 millioner kroner for Brøndby-anfører Andreas Maxsø, der ifølge avisen har en frikøbsklausul på netop det beløb fra 1. september.

Brøndby har netop solgt Jesper Lindstrøm til Eintracht Frankfurt, og de danske mestre kan meget vel være tæt på endnu et salg.

B.T. skriver søndag, at russiske Rostov har lagt et bud på Brøndby-anfører Andreas Maxsø på 11,25 millioner kroner svarende til 1,5 millioner euro.

Maxsø har ifølge avisen en frikøbsklausul på netop 1,5 millioner euro gældende fra 1. september, hvor det danske transfervindue er smækket i, mens det russiske vindue har åbent til oktober.

Det betyder, at Brøndby kan blive tvunget til at sælge Maxsø, hvis altså Rostov og anføreren vil have en aftale på plads til den tid.

Maxsø har ikke lagt skjul på, at han gerne vil til udlandet igen, hvis det rigtige tilbud kommer denne sommer.

- Som jeg hele tiden har sagt, udelukker jeg ingenting, men det skal være noget, som jeg brænder for og kan se mig selv i. Det skal være en klub, som har en klar plan for mig, og så er det egentlig ligegyldigt, om det er en top fem-liga, eller hvor det er henne. Hvis jeg synes, det er interessant, så vil jeg selvfølgelig overveje det, sagde Maxsø i slutningen af maj.

27-årige Andreas Maxsø kom til Brøndby på en fri transfer i 2019, og siden er det blevet til 62 kampe med fire mål og en assist til følge.

Han har to år tilbage af sin kontrakt med Brøndby.


Af Sara Margren

44 kommentarer

Mdeden 09:24          
Tja så kan man håbe at Maxsø har andre ambitioner end Rostov
jesperyellow 09:30          
Stig Inge Bjørnebandit 09:34          
Ååå nej, nu vil vi gerne se noget den anden vej snart.
På trods af strategi og CV´s is i maven, kunne det være rart ikke at blive tværet ud i et europæisk gruppespil med Børkeeiet og Gammelby som forsvarsstyrmænd !!
Las tunas 09:38          
Hvis han også smutter, så skal Brøndby nok få skrabet en masse gode koefficient point sammen til dk i CL!
Pep Guardiola 09:39          
Jaja, Maxsø og Joppe ud, den gør nok ondt på niveauet. Mon ikke de begynder at ligne Brøndby igen så.

Spøg til side, spændende hvem CV får ind. Håber på BIFs vegne der kommer noget snart, vi skal jo gerne have jer til at hive nogle point internationalt.
Mathis_BIF 09:39          
Jeg er sikker på, at Maxsø har større ambitioner.
I første omgang må ambitionen meget gerne være europæisk gruppespil med Brøndby
ForeverEver 09:40          
Spændende klub og god træner. Så får han sig i hvert fald en fin løn og 3 skandinaviske legekammerater. Maxsø falder stensikkert ikke igennem i den russiske liga. Spillet er langsomt og angribernes kvalitet er rimelig svag i forhold til resten af de større europæiske ligaer. Men håber selvfølgelig han bliver eller i hvert fald lige tager Europa med for os!
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar