Luk

Avis: SønderjyskE er tæt på ny sportschef

| 3F Superliga | 17 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 1,41 4,90 7,80
Oddset 1,42 4,60 8,00
bet365 1,36 5,00 8,50

SønderjyskE er ifølge Der Nordschleswiger langt i jagten på en ny sportschef, der angiveligt er en tidligere dansk fodboldspiller.

SønderjyskE har siden februar stået uden sportschef, efter Hans Jørgen Haysen forlod skuden for at tage til AGF - et skifte der senere gik i vasken.

I første omgang tog administrerende direktør, Jonas Lygaard, sig af ansvaret med blandt andet transfers, men nu ser det ud til, at SønderjyskE får en decideret sportschef med ombord.

Lokalavisen Der Nordschleswiger skriver i hvert fald, at SønderjyskE er langt i jagten på en sportschef - og der skulle være tale om en tidligere dansk fodboldspiller.

- Det er noget, vi tænker over, siger Jonas Lygaard kortfattet til Der Nordschleswiger om historien.

Direktøren fastslår, at der ikke bliver truffet nogle 'drastiske beslutninger' i klubben, selvom SønderjyskE har fået en skidt start på sæsonen.

I maj skrev B.T., at Rasmus Festersen var i spil som direktør i SønderjyskE. Tommy Bechmann ytrede i marts interesse for jobbet som sportschef i klubben.


Af Sara Margren

17 kommentarer

Tjoh 14:45          
Jeg siger ikke at det er Tommy Bechmann. Jeg siger bare at han har været spottet til usandsynligt mange SønderjyskE-kampe i de seneste par måneder, både ude og hjemme. Og tidligere har meldt sig interesseret i jobbet.

Om kærligheden fra tiden som spiller bare ikke er rustet (Hans børn har trods alt optrådt i lyseblåt flere gange efter karrierestoppet), eller om det vitterligt kan være et hint, det ved jeg ikke.
DOM 14:47          
Tjoh.... jeg giver dig helt ret........ tror han er et rigtigt godt bud og har selv spottet ham flere gange.
Mr_bum 14:48          
Hvis det bliver Bechmann eller Festersen, så kan det undre, at det har taget så lang tid at få det på plads, men det er selvfølgelig muligt, at man i første omgang har jagtet nogle med mere erfaring.
Gunther Netzer 15:24          
Jeg er også tidligere dansk foldboldspiller. Nå men hvad med ham englænderen. Er han sendt hjem igen ?
Martinovic 15:47          
Interessant. Jeg troede, at ham briten fra Reading, var klubbens sportschef. Så bliver han forhåbentligt fyret. Han har ikke gavnet noget som helst.
Gasmus 16:42          
Tænker det kunne være en Niki Zimling
guldtilOB 17:08          
Det bliver Michael Hemmingsen. Vi forstår ikke hvad han siger her på Fyn. Vi forstår heller ikke sønderjysk så han må passe fint ind der :)
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober