Luk

Avis: Spansk Kodro-interesse kølnet

| Segunda División | 7 kommentarer

Infoboks

Valladolid - Sporting Gijon
Segunda División (28/01)
Oddset 1,58 4,00 5,40

Sporting Gijon har ifølge den spanske avis La Voz de Asturias besluttet sig for at satse på at hente Alex Alegria til angrebet i stedet for FC Københavns Kenan Kodro, som rygterne ellers er gået på. 

For en uges tid gik der rygter om, at Segunda-klubben Sporting Gijon angiveligt var interesseret i FC København-angriberen Kenan Kodro, der har fået begrænset spilletid i FCK.

Nu skriver avisen La Voz de Asturias dog, at den spanske klubs interesse for Kodro er kølnet, og de vil angiveligt i stedet satse på at hente Alex Alegria, der for tiden er udlejet fra Real Betis til Rayo Vallecano.

Avisen skriver, at Sporting Gijon ikke har været i kontakt med FC København siden starten af januar, og at ledelsen derfor har valgt at kigge andre veje.

25-årige Kodro udtalte for en uge siden, at situationen med den manglende spilletid i FCK ikke er holdbar, og at der skal findes en anden løsning, hvis det ikke ændrer sig.

FC København hentede Kodro i Mainz i sommer, og han har i efteråret spillet otte Superliga-kampe med en enkelt scoring til følge.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

Rundsaven 19:00          
øv.. så gerne han blev skippet afsted i dette vindue.
kk84 19:57          
utroligt man erstatter talentløse pavlovic med en der er endnu dårligere. stop nu de panikkøb og få jeres scouting tjekket ind på angrebet tænker der skal nogle andre typer ind til den spillestil
spartan 20:21          
De troede nok, at det var faderen, de var ved at købe
martinbp 09:02          
Du rammer jo hovedet på sømmet med din kommentar om FCKs panikkøb og manglende scouting kk84. Se bare på indkøbene i 18: NDoye, Fischer, Skov, Bjelland, Joronen, Sotirios - og Kodro. Håbløst FCK ;-)
Benzo 09:43          
Tænker ikke der har været meget scouting inde over N´Doye (som de kendte i forvejen), Bjelland og Fischer (danske landsholdsspillere), Skov og Joronen (superliga profiler).
martinbp 13:10          
Nu handler scouting jo ikke bare om at vide hvilken klub spillerne kommer fra eller have set dem på tv. Scouting handler om at finde den rigtige spiller til klubben og købe ham på det rigtige tidspunkt til den rigtige pris. Og der er min pointe bare at der har FCK gjort det meget godt i 2018 - med Kodro som undtagelsen.
CopenhagenDreams 15:30          
En mand på 25år med erfaring fra La liga og begrænset erfaring med Bundesligaen. Forstår godt, man prøvede sig med Kenan. Der har været alle slags angribere i FCK og hvis man er god nok, slår man igennem. Desværre for Kodro, så kom der en Wind i vejen, og Pieros er langsomt ved at miste hans plads også til ham. Mon ikke vi idet mindste får de fleste af vores penge igen hvis vi sælger ham ellers må han gøre sig tilfreds med at være reserve til han viser noget ekstra eller vi får solgt nogle af de andre angribere. Han har kun været her et halvt år, men han ser ud til at have travlt, men så må han jo spille godt i træningslejren, så kan det være en modstander køber ham eller han kommer tættere på holdet.
Søndag 23. januar