Luk

Avis: Storbritannien tilbyder at afholde EM

| EM | 13 kommentarer

Infoboks

Storbritannien har angiveligt tilbudt UEFA at afholde sommerens EM-slutrunde som solovært.

Til sommer skal det udskudte EM afvikles, og efter planen skal det foregå i København og 11 andre europæiske byer, men corona-situationen spiller i den grad ind.

Tidligere har det været fremme, at UEFA har overvejet at udpege et enkelt land at arrangere slutrunden i, og ifølge den engelske avis The Times har Storbritannien meldt sig på banen.

Grundet briternes fremskredne vaccineplan åbnede premierminister Boris Johnson mandag op for, at der kan komme et begrænset antal tilskuere til sportsbegivenheder fra maj, mens han regner med, at alle restriktioner forsvinder den 21. juni.

Ifølge den oprindelige plan skal Wembley danne rammen om blandt andet semifinalerne og EM-finalen, men Storbritannien er altså angiveligt klar til at tage ansvaret for hele slutrunden.

Historien melder ikke noget om, hvordan UEFA forholder sig til tilbuddet.


Af Martin Schmidt

13 kommentarer

Sausageberg 11:36          
Det er også alt for lang tid siden, at vi har haft en slutrunde i Storbritannien. Hver tredje slutrunde burde holdes der, så slipper vi også for alt den korruption og lyssky aftaler.
Stagger Lee 11:45          
Ja, det vil give god mening at give værtsskabet til det hårdest ramte land i EU. Ca. lige lige så god mening, som at klubber i Tyskland og Spanien skal finde andre lande at afholde deres hjemmekampe i, da de som nation ikke vil have englændere ind i deres eget land, mens alle desperat prøver at holde den engelske variant væk fra grænserne. Var det egentlig ikke nemmere at udelukke dem.
KiksetIndspark 11:46          
Enig. Og de har da om nogen faciliteterne til at afholde slutrunder.

EM afholdt i alle mulige lande har altid været det mest latterlige, jeg nogensinde har hørt om. Håber de vælger et enkelt land som Storbritannien i stedet.
Non-negotiable 11:48          
Ååh nej, ikke den dødsensfarlige britiske variant. Vi er doomed. Godt vi kan blive reddet af vacciner, eller noget.
Woap 11:51          
Giver da fin mening at rykke det hele til England. De er klart længst fremme med vaccinationerne. Alle som er vaccineret kan komme ind i landet og de har faciliteterne.
CopenhagenNoice 12:03          
Belgien er vidst det hårdest ramte land pt. Men det giver naturligvis mening at afholde EM i ét land, om det skal være England vil jeg ikke kloge mig på. Mine billetter til vores åbningskamp begynder dog at udvikle røg i lommerne :/
pinkfloydhomer 12:06          
England er ikke længst fremme med færdigvaccinerede, kun langt fremme med første stik.
Lørdag 27. februar