Luk

Avis: Stort tovtrækkeri om Brøndby-emne

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 2,95 3,55 2,19
Oddset 3,05 3,35 2,25

Malmö, Djurgården, AIK og flere danske klubber er ifølge Expressen interesseret i Oskar Fallenius, som Brøndby har haft til prøvetræning og angiveligt har budt på.

19-årige Oskar Fallenius var i sommer til prøvetræning i Brøndby, og tidligere i november bekræftede Brommapojkarna, at Brøndby har budt på offensivspilleren.

Skal man tro den svenske avis Expressen, er der dog et større tovtrækkeri i gang om Fallenius, der angiveligt også jagtes af de svenske storklubber Djurgården, Malmö og AIK.

Desuden skriver avisen, at andre danske klubber også har Oskar Fallenius på radaren, hvilket dog ikke bliver specificeret.

I forbindelse med prøvetræningen i Brøndby i sommer sagde fodbolddirektør Carsten V. Jensen følgende:

- Oskar Fallenius spiller til dagligt på et lavere niveau, men han er en ung spiller, vi har fulgt et stykke tid og med et potentiale, som vi gerne vil se på nærmeste hold.

- Vi er glade for, at Brommapojkarne har givet os muligheden for, at Oskar kan træne med Superliga-truppen i de kommende dage, så både vi som klub og han som spiller kan se, om Brøndby IF og 3F Superligaen kunne være det rigtige sted at fortsætte karrieren, lød det dengang fra Carsten V. Jensen.

Oskar Fallenius har godt og vel et år tilbage af sin kontrakt i Brommapojkarna, hvor han ifølge det svenske medie Fotbolltransfers har lavet 16 mål i 27 ligakampe i indeværende sæson.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 19. januar