Luk

Avis: Superliga-kampe i julen er en mulighed

| Danmark | 9 kommentarer

Infoboks

Divisionsforeningen arbejder ifølge Ekstra Bladet på at afvikle Superliga-kampe i weekenden 26.-27. december på grund af et tætpakket efterårsprogram.

Som bold.dk kunne skrive i maj, og som du kan læse om her, arbejder Divisionsforeningen med tre forskellige datoer for starten af næste sæson i 3F Superligaen, mens det er en mulighed, at Superligaen kan ende med at få sin helt egen Boxing Day.

Ekstra Bladet skriver, at Divisionsforeningen fortsat arbejder med planer, hvor der skal spilles Superliga i weekenden 26.-27. december.

Superligaens nye sæson kan starte i tre weekender - 22.-23. august, 29.-30. august eller 12.-13. september efter landskampspausen.

De to sidstnævnte startdatoer vil betyde Superliga-fodbold i weekenden 26.-27. december, skriver Ekstra Bladet.

Direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, kommenterer ikke de konkrete datoer, men fastslår, at efteråret bliver tætpakket.

- Det er et stort puslespil, vi skal have lagt. Jeg kan allerede nu sige, at vinterpausen bliver kortere end normalt, fordi vi skal være færdig med turneringen i slutningen af maj på grund af EM-slutrunden, siger Thomsen til Ekstra Bladet.

Claus Thomsen forventer at have den endelige plan godkendt af klubberne inden for et par uger.


Af Sara Margren
Lørdag 19. september