Luk

Avis: Ubesejret Xavi forlænger i Qatar

| 1. Division | 10 kommentarer

Infoboks

Xavi Hernandez er i denne sæson mester i Qatar med Al-Sadd SC, og nu skriver han angiveligt under på en ny aftale. Det skriver Sport.

Barcelona-ikonet Xavi Hernandez har siden 2019 været cheftræner for Al-Sadd SC i Qatar, og det har været med ganske stor succes.

Undervejs har han været rygtet til Barcelona, men nu tyder noget på, at spanieren bliver i Qatar lidt endnu.

Spanske Sport skriver nemlig, at 41-årige Xavi i løbet af de kommende dage skriver under på en kontraktforlængelse, som løber til 2023, efter han ellers stod til kontraktudløb til sommer.

I kontrakten er der dog ifølge Sport en kattelem i form af en frikøbsklausul, hvis Barcelona skulle tilbyde Xavi trænerjobbet i klubben. 

Xavi og Al-Sadd vandt i den netop overståede mesterskabet på ganske overbevisende vis, hvor holdet gik ubesejret igennem 22 kampe og hentede 60 af 66 mulige point.


Af Jonas Dalgård

10 kommentarer

Stagger Lee 07:38          
For helvede, Xavi. Kom nu tilbage til Europa og få dig noget seriøs trænererfaring. Hvad mere er der at lære i en liga, hvor man ikke bliver presset.
Imperator 08:30          
Hvorfor vil du have ham tilbage? Folk der er villige til at sælge ud på den måde, efter de allerede er mangemillionærer, fortjener hverken opmærksomhed eller respekt.
Grimt mærke at sætte på en ellers flot karriere.
Groggster 08:43          
@ Imperator

Jeg er sådan set enig.
Tveskæg 09:30          
Den kan jeg også kun tilslutte mig. Havde han haft moral og selvrespekt var han startet i Barca og kunne vel nærmest direkte efter karrierestop have fået hvilken som helst position undtagen cheftræner
Team US Postal 10:44          
@Tveskæg

Uden at vi skal ud i en større diskussion om et så stort/svært emne, vil jeg blot venligt påpege at du holder med Chelsea, hvis ejer (og primære årsag til Chelseas succes siden 2003) er oligark og en af Putins væbner. Pengene er ilegitime, beskidte og hvidvasket. Han købte Chelsea for at få international synlighed, sådan at han ikke skulle dræbes eller fængsles ligesom de fleste andre oligarker. Den kære oppositionsleder, der formentlig snart dør i fængslet, Alexei Navalny, anser også Abramovich som en af de få, Vesten bør sanktionere. Abramovich er blot god til at skjule det og i øvrigt se flink og rar ud.

Jeg siger ikke, at du støtter disse ting. Du ville sikkert også foretrække en anden ejer. Men "moral og selvrespekt"-kommentarer lyder jo en anelse hule.
Pep Guardiola 11:43          
Måske Stagger, ligesom jeg selv, har et nostalgisk svagt punkt for Xavi. Han var min favoritspiller igennem en stor del af min ungdom og selvom hans Qatar-eventyr er en stor plet på renommeet står han stadig som den træner jeg i mine drømme ser genrejse Barcelona. Så må i kalde det usympatisk, håbløs romantisk, eller hvad i vil, men med de oplevelser Xavi har givet Barca og fans af klubben vil han altid have en særlig plads i enhver Barca-fans hjerte.

Hvis jeg sagde Michael Laudrup vil de fleste danskere nok også have et romantisk forhold til ham og det han har bedrevet til trods for ophold i Qatar og Rusland..
Tveskæg 15:48          
@Team US Postal
Foretrække en anden ejer? Ja. Nu har jeg fulgt Chelsea i 26 år. Skal man stoppe med at elske sin hjerteklub fordi deres ejer er et svin? Din logik er ret tynd.
Onsdag 12. maj