Luk

Luk

Avis: Vejle får markant beløb for Ezatolahi-leje

| 1. Division | 18 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - OB
Superligaen Nedrykningsspil (21/05)
Bet25 2,65 3,60 2,50
Oddset 2,70 3,80 2,40
bwin 2,70 3,50 2,40
bet365 2,62 3,60 2,55

Saeid Ezatolahi forlænger efter sigende med Vejle, inden han udlejes til Al-Gharafa, som betaler 'et markant beløb' til VB hver måned og har en købsoption.

For nylig erfarede en iransk avis, at Vejle Boldklub er tæt på at vinke farvel til midtbaneprofilen Saeid Ezatolahi, som har kurs mod Qatar.

Nu skriver Ekstra Bladet, at aftalen strikkes sådan sammen, at Ezatolahi forlænger sin aftale med VB og derefter sendes til Al-Gharafa.

Samme model har Vejle tidligere brugt med blandt andre Allan Sousa, der blev udlejet til belgiske Sint-Truiden.

Vejle får ifølge Ekstra Bladet et markant beløb hver måned fra Al-Gharafa, der desuden menes at overtage Saeid Ezatolahis løn og har en mulighed for at sikre sig den iranske midtbanespiller permanent i form af en købsoption. 

Der nævnes ingen konkrete beløb.

Saeid Ezatolahi kom til Nørreskoven fra russiske Rostov i 2020 og har spillet 49 kampe for Vejle.


Af Martin Schmidt

18 kommentarer

CLkommerhjem 14:19          
Det gjorde Sønderjyske også med Haji Wright så vidt jeg husker.
steen27 14:23          
Trist at han smutter, for han er sammen med Kolinger vores vigtigste spiller. Og han skal erstattes af en virkelig topspiller hvis vi skal have en chance for at overleve.

Når det så er sagt, så er det da lykkeligt at han kan bidrage så markant til vores klub, rent økonomisk.

Endelig glæder det mig at vi forlænger, således at der, trods købsoption, er et lille håb om at vi ser ham i VB igen. Hvem véd, når/hvis PS smutter, så kan Saeid jo måske godt få lyst til at returnere.

Klassespiller!
JytteRolf 14:39          
Det er naturligvis cool business, men det ser lidt underligt ud at forlænge med en spiller for at leje ham ud.

En slags konsulentfirma som lejer konsulenter ud og scorer noget på det hver måned.
Kenken 14:45          
JytteRolf

Man gjorde det samme med Sousa for et pr år tilbage hvor han blev forlænget og lejet ud til Belgisk fodbold for flere millioner.

Ved ikke at forlænge udløber kontrakten ved enden af lejemålet og der er derfor ingen ide i det for Vejle. Ved at forlænge kan man leje ud i en periode og stadig have et aktiv enten i klubben eller som senere salg
Aussie 14:47          
men det ser lidt underligt ud at forlænge med en spiller for at leje ham ud
Det er blot en måde begge klubber kan beskytte deres interesser. Al-Gharafa ville øjensynligt ikke tage risikoen ved at købe ham fri, men ville have et lån med en købsoption. VB kan naturligvis ikke leje ham ud i 6 måneder, og så få ham tilbage med kun ét års kontrakt tilbage bagefter. Risikoen ville være at være tvunget til at sælge ham med discount til sommer...

Held og lykke til Ezatolahi, og tak for indsatsen. I foråret er der brug for fuldt fokus, og alle spillere i topform, for at kæmpe for overlevelsen. Det så Ezatolahi øjensynligt ikke sig selv i...
bruger 130629 14:48          
steen27

Sammen med Kolinger vores vigtigste spiller?
Jeg kan ikke være mere uenig.
Jeg giver dig ret i Kolinger, men at kalde Saeid vores bedste spiller og en af dem der skal til for at overleve er en komplet modsætning af mit syn på ham. Da han kom til var han klart en af de bedste og virkelig en vigtig mand på midten. Men især i denne sæson er han virkelig faldet af på den. Han er om nogen medskyldig i at Vejle ligger hvor de ligger. Han er for doven, for langsom på bolden, smider for mange bolde væk. I det hele taget været Vejles klart største skuffelse denne sæson. En gang i mellem laver han lige noget med lidt klasse og alle hiver ham op ad igen som værende alt for god til superligaen osv. men realiteten er desværre at hans præstationer denne sæson knap nok har været 1. Division værdigt.

At få økonomisk gevinst på en lejeaftale for ham er det bedste vi kan få ud af ham lige nu. Han kommer ud og vi får forhåbentlig en spiller ind i erstatning der virkelig brænder for at ville overleve. Muligvis får vi ogs Saeid tilbage med masser af selvtillid efter et succesrigt ophold i Qatar
steen27 15:12          
bruger 130629

Det bliver vi aldrig enige om.

I min optik er han topklasse. Ja, hans form var ringe i starten af efteråret, men han spillede sig op igen og var i god form, og spillede pisse godt i slutningen af efteråret. Han er rolig på bolden, og har et gyldent overblik, og de rigtige løb og placeringer. F.eks. i modsætning til Høllsberg, som er nærmest panisk og alt for febril med bolden, og har store problemer med at placere sig.
Fredag 20. maj