Luk

Avis: Yndlingsklubben Roma vil have Eriksen

| Serie A | 21 kommentarer

Infoboks

Inter - Genoa
Serie A (28/02)
Oddset 1,18 7,20 15,00
bet365 1,16 7,00 17,00

Roma har angiveligt forsøgt at bytte sig til Christian Eriksen ved at tilbyde Edin Dzeko til Inter, men ifølge La Gazetta dello Sport er det indtil videre blevet til et nej fra Inter.

Christian Eriksens fremtid er et stort spørgsmål for tiden, da han som bekendt er på vej væk fra Inter, og nu har en ny bejler angiveligt meldt sig.

Det drejer sig ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport om Serie A-klubben Roma, som Christian Eriksen tidligere i karrieren har udtalt var hans yndlingsklub, og som han meget gerne ville tørne ud for på et tidspunkt.

Det kan altså muligvis blive en realitet snart, for Roma skulle ifølge avisen have foreslået en byttehandel, der sender Roma-angriberen Edin Dzeko den anden vej.

De to spillere skulle have en løn, der ligger i samme niveau, og Roma skulle være interesseret i at skille sig af med den bosniske angriber, da han ikke kan med træner Paulo Fonseca.

Umiddelbart skulle Inter dog have sagt nej, for klubbens kinesiske ejere arbejder på at sænke lønudgifterne i truppen, og det ville byttehandlen altså ikke gøre det store ved, selv om Inter er på jagt efter en angriber, der kan vikariere for Lukaku.

Transfervinduet går inden længe ind i sin sidste uge.


Af Jonas Dalgård
Søndag 28. februar
Lørdag 27. februar