Luk

Avis: Zaragoza dropper FCM's Kraev

| International | 14 kommentarer

Infoboks

UD Ibiza - Zaragoza
Segunda División (31/01)
Oddset 2,10 3,15 3,60
bet365 2,10 3,10 3,75

Real Zaragoza har droppet at hente FC Midtjyllands Bozhidar Kraev til klubben, da midtjyderne angiveligt kræver for meget til at lade ham gå.

Lørdag kunne lokalmediet El Periodico de Aragon fortælle, at FC Midtjyllands Bozhidar Kraev var en af to muligheder for Real Zaragoza, der leder efter en offensiv midtbanespiller. 

Samme medie skriver nu, at en aftale ikke ser ud til at komme i hus. 

Kraev er ifølge mediet ikke kunne blive enige med FC Midtjylland om at ophæve aftalen, mens Zaragoza ikke har kunne levere et bud, der var tilstrækkeligt til, at midtjyderne ville lade den bulgarske midtbanespiller gå.

Mediet skriver desuden, at Kraev ikke er interesseret i en lejeaftale til Portugal igen, hvor han senest har været hos Gil Vicente og Famalicao. 

I stedet vil han afvente situationen frem til januar, hvor han vil have et halvt år tilbage af sin aftale med FC Midtjylland.

Zaragozas anden mulighed var Levantes Pablo Martinez, men ham får klubben heller ikke held med at hente, da Levante-træner Paco Lopez har besluttet at beholde ham. 


Af Andreas Roesen

14 kommentarer

Vejle1891Boldklub 09:06          
Høhø :p
Kosmisk Kaos 09:24          
Fcm har en trup på 37. Det er helt vildt. De vil tilsyneladende hellere holde på spillere og sende dem på tribunen, end at lade dem gå under markedspris. Det er vel en del af transferstrategien for at fjerne alle indikationer om, at det kan være billigt at handle i fcm.
Slettet(501607210811) 10:49          
Håber Sushi Svend og Kraev finder et godt sted, hvor Kraev kan blive forløst, det er ikke rigtigt lykkedes hos os.

Kosmisk Kaos.

Måske du lige skulle tjekke inden du skriver, fcm dk/truppen/ (33 inklusiv Kaba/Cajuste med flere)
Værd at bemærke,så er 11 af dem i truppen egne talenter på maksimalt 20 år.

Havde vi solgt dem alle, havde du sikkert noget st indvende mod det også ;) Din historik / indlæg omkring FCM siger en hel del, ofte er det dog med løst eller vådt krudt, der skydes med som i går.

Blev krudtet vådt i går ? Du skrev at vi havde en historik osv for at holde på spillere selvom der var lavet en gentlemans aftale.

Der kom kun et meget dårligt eksempel, hvor de vilkår der skal være opfyldt for FCM´s side ikke ikke overholdes , da man ikke kunne nå at finde en kvalificeret afløser inden vinduet lukkede.

Man har som eksempel lige ladet Alexander gå til maksimalt en fjerdedel af hans normale Markedsværdi.
Slettet(501607210811) 11:39          
Kan sagtens tjekke, men antallet er sådan set ikke så vigtigt for mig, så længe der er sorte tal på bundlinjen, eksempelvis Cajuste kommer vi til st tjene 100 millioner eller mere på.

Målet er, at spille europæiske kampe hvert år, så skal truppen være større end hvis man kun skal spille SL som AAB, vi har så voldsomt mange talenter som vi gerne selv vil udvikle på, og de fleste af dem har allerede fået spilletid i SL, så bliver eksempelvis en Madsen udlejet. (Der er ikke et maksimalt antal udlejninger på de unge spillere, of nogle rykker sig meget mens de er udlejet (Mabil/Rafael)

Hvor meget indhold af den aftale Sly havde, kender du til ? Siden du mener at det er indiskutabelt, det er ret morsomt at du mener at kende hele historien selvom du kun har refereret til den ene part.


Der er altid to sider af en sag, se det er indiskutabelt.

Uha hele en spiller, der for mange år siden, påstår at have haft en aftale gør vist ikke følgende sætning fra dig rigtig " FCM har en historik for at holde på spillere, der vil sælges, også på trods af interne aftaler med ledelsen"

Du bruger hele tiden flertal, og er kommet med en gammel sag omkring Igbourn ;) Du må sgu kunne finde mere.


Hahaha når man ikke kan få fat i bolden, går man efter manden, tror du skal læse min historik lidt oftere, for FCM laver også fejl, men skal kun kritiseres for de ting, man laver forkert.
Morer mig over dit klubhad ;) synd for jer, i er blevet overhalet.

Men du kunne jo heller ikke finde ud af at tage afstand fra dine medfans ytringer rettet mod Dalle, det siger en hel del om dit mindset og opdragelse.

Det næste bliver vel at du billiger det BIF fans gjorde i søndags mod vores fanbusser.
fcklog 12:08          
Dine kommentarer viser mest, at du ser FCM som Danmarks største klub. Til din orientering bliver FCM aldrig andet end en ultra light udgave af FCK.
Slettet(501607210811) 12:23          
fcklog

Fedt du kan forudsige ud i evigheden, skulle du så ikke melde dig , så vi kan få løst nogle af klodens problemer, du kan jo passende forudsige udfaldet af de ting vi gør.

Dine kommentarer viser , at du er en rigtig Seier fan, som formentlig blev valgt sidst når der skulle spilles fodbold.

Er stolt af min klub, og det vi har opnået over en forholdsvis kort tid med større udfordringer end hvis vi Havde ligget i et mere tætbefolket område.

Vi har præsteret at hente ind på FCK, mens det er brugt markant færre penge end hos dem, vi sælger spillerne dyrere end FCK, så måske vi helt sætter jer på et tidspunkt.
Det er ikke sikkert, jyderne bag magten i FCK synes der skal investeres. (Erik Skærbæk er ikke fynbo, men født og opvokset på Mors)

Man skal aldrig sige aldrig, det er børne lærdom.

Kunne være morsomt, hvis AHP og Benham besluttede sig for at sætte skabet på plads ;) de har ihvertfald pengene til det.

Det der selvopfundne udtryk "ultra light" får dig kun til at fremstå som en endnu mere nørdet form for en bold mongol.

Hvor forsvandt de 400 millioner hen i skulle have i overskud i år på salget af ferielejligheder ?
Blev Nelson og Daramy mon solgt for at lukke huller i osten siden det budgetterede overskud ikke blev ændret ;)
Fredag 28. januar