Luk

AZ-træner: Al respekt til effektive Randers

| Conference League | 8 kommentarer

Infoboks

Randers FC - AZ Alkmaar 2-2
Europa Conference League Gruppe D
24' 0-1 Jordy Clasie
27' 1-1 Simon Piesinger
34' 1-2 Evangelos Pavlidis
68' 2-2 Simon Graves

AZ Alkmaar-træner Pascal Jansen roser Randers FC for at være effektive, men han ærgrer sig over, at at hans hold ikke formåede at vinde kampen.

AZ Alkmaar tog fra Randers med et enkelt point i torsdagens Conference League-kamp mod Thomas Thomasbergs tropper.

AZ-træner Pascal Jansen roste efter kampen Randers for deres store effektivitet og evnen til at få bragt egne styrker i spil.

- De var meget effektive, og de gjorde det rigtig godt. Randers fortjener al respekt for præstationen, siger Pascal Jansen på pressemødet efter kampen.

- Når man ved, at man møder en svær modstander, skal man fokusere på, hvad man selv kan tilføre kampen. Peter (Vindahl, red.) fortalte, at Randers kunne spille bolden ud fra bagkæden, men også at de er meget fysiske og spiller direkte mod deres angribere.

- Vi skulle justere vores pres en smule, fordi vi kunne se, at de var komfortable på bolden, hvor vi ikke pressede nok.

- Dermed fik vi atter kontrol over kampen, men det var bare ikke nok. Dødboldene blev meget farlige, som vi godt vidste på forhånd.

Pascal Jansen mener, at AZ Alkmaar skulle have haft mere med fra kampen.

- Når vi skaber så mange chancer, skal vi score flere mål, men Randers gjorde det godt. Vi scorede kun to mål, og de gjorde deres arbejde ved at score to mål også på de chancer, de fik.

- De havde en god holdånd, og jeg synes især, deres anfører var god (Erik Marxen, red.), siger Pascal Jansen.


Af Sara Margren

8 kommentarer

Mitch Connor 10:10          
Det her med at være effektiv er lidt et sjovt kompliment. Egentlig siger man jo, at de ikke kom til ret meget, men at de var kyniske i de afgørende situationer. Altså at man blev udspillet, men scorede på de chancer, man havde.
hans ole 10:14          
Randers havde da også et skud på den stolpen så effektive var de altså heller ikke.
Tom Bold 10:44          
At Randers spiller uafgjort mod AZ er et virkelig flot resultat.. At FCK vinder ude mod Slovan Bratislava er også et stærkt resultat.. At Brøndby kun får uafgjort hjemme mod Sparta er jeg lidt lunken over.. Det eneste resultat jeg virkelig er skuffet over er Midtjyllands.. Det skulle have været en sten sikker sejr..
BlueAndWhite 10:53          
Det er vist naivt at nogle danske hold skulle få en sten sikker sejr over Ludogorets.. Ludogorets er en gammel kending i Europa og bestemt ikke et dårligt hold.
Tom Bold 11:04          
Alt andet end en sten sikker hjemme sejr mod et hold fra Bulgarien er pinligt.. Det er Ludogorets vi snakker om og ikke Atalanta og Liverpool..
Thiago Random 11:31          
Hvis man så FCM´s kamp,, så dominerede de hårdt i hele kampen, og burde have vundet sikkert. Ludogoretz var kun momentvis på FCM´s banehalvdel, så jeg tror de er rigtig godt tilfreds med at få et point med hjem.
grumblesnake 14:56          
"Alt andet end en sten sikker hjemme sejr mod et hold fra Bulgarien er pinligt.. Det er Ludogorets vi snakker om og ikke Atalanta og Liverpool."

Det er jo ikke et seriøst argument. Økonomisk er de nogenlunde på højde med Midtjylland og det sendte Olympiacos i UCL. Det var også kun med nød og næppe at Malmö kom forbi dem.

FC Midtjylland er i en genopbygningsfase, så det er ikke overraskende at relationerne ikke helt sidder i skabet, eller havde de jo vundet stort.
Torsdag 28. oktober