Luk

B93-boss: Vi er da lidt skuffede

| Sydbank Pokalen | 8 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,05 3,50 2,14
Oddset 2,90 3,40 2,30

B93-cheftræner Sune Lærkedahl kunne ikke helt skjule skuffelsen over 3-0-nederlaget til FC København, selvom 2. divisionsmandskabet leverede en habil indsats.

B93 leverede en hæderlig indsats mod FC København onsdag aften og slap fra Parken med et nederlag på 3-0.

Men alligevel var man ikke 100 procent tilfredse i B93-lejren efter opgøret.

- Det var selvfølgelig en rigtig god oplevelse, men det var da sådan set lidt underligt at stå bagefter og være lidt skuffet, fordi vi føler, at vi leverede en rigtig god præstation, siger cheftræner Sune Lærkedahl til bold.dk med et lille smil på læben.

Men selvom den nye mand i spidsen for Østerbro-klubben ikke var helt tilfreds med resultatet, så var han godt tilfreds med den spillemæssige indsats.

- Vi er meget optimistiske omkring vores præstation og er lidt ærgerlige over, at vi ikke lige fik puttet en enkelt bold i kassen og fik afvist et par af målene, siger Sune Lærkedahl

- Jeg synes, at drengene gjorde det virkelig godt. Vi var oppe imod nordens bedste hold, men i mange situationer spillede vi lige op med dem, siger cheftræneren.

- Vi havde det selvfølgelig også svært, men vi lavede de afslutninger, man kunne forvente - og så skulle vi have været lige en tand skarpere i vores eget felt - så kunne det have været blevet en rigtig spændende kamp, siger han.

Kampen i Telia Parken tiltrak lige knap 4000 mennesker - og også det var cheftræneren meget glad for.

- Det var fantastisk. At vi kan samle 4000 mennesker til sådan en kamp onsdag aften er fantastisk - specielt hvis man ser på tilskuertallene i Superligaen. Hele klubben støttede op, og de havde en fest - så det var en fornøjelse, siger Sune Lærkedahl.

Kasper Kusk og Julian Kristoffersen stod for henholdsvis to og ét mål i onsdag aftens opgør i Telia Parken, og dermed er de forsvarende mestre videre til kvartfinalen.

nicolai@bold.dk

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

DerErKunEnKlubPåAmar 23:12          
Uden at vide det, så tror jeg det er FCK laveste tilskuere antal til en kamp i Parken ... Men OK der skal ikke så meget til at glæde B93 som er vant til et par hundrede tilskuere til deres hjemmekampe.
Guail0 23:18          
Se det i et andet perspektiv. FCK ville ikke kunne trække 4.000 til parken hvis de rykkede ned. Så ville alle "fans" være væk.

Ser hellere en jysk 2.div kamp end en kamp i parken med FCK... Hvem fanden ser også fodbold i et kontorbyggeri, det jo helt godnat.
Sjakalen27 23:24          
Uden at vide det, så tror jeg det er FCK laveste tilskuere antal til en kamp i Parken
Arh, det er sket op til flere gange, men det er nu rigtig at det er lang tid siden, vi skal nok tilbage til 2. oktober 1996, hvor der kun var 3.883 i en kamp i Parken, hvor FCK spillede mod Herfølge, og det var Herfølge der vandt kampen 1-0 og også vandt mesterskabet samme sæson.
EverywhereWeGo 23:27          
Guail0

Kæft et tosse indlæg.. Hvorfor tror du at du ved hvordan FCK fans vil reagerer? :D Jeg tror de fleste FCK fans er total ligeglade med hvad du hellere vil se. Er der nogen der tvinger dig til andet?
Det vidst bare dig der skal i seng. Godnat.
schmede 23:42          
Troll alert :-)
mansemand 23:58          
"Ser hellere en jysk 2.div kamp end en kamp i parken med FCK... Hvem fanden ser også fodbold i et kontorbyggeri, det jo helt godnat. "

Har du haft en dårlig dag ?...en ny dejlig er der forhåbentlig lige om lidt.
Hölkynkölkyn 07:31          
@DerErKunEnKlubPåA

Det er det langt fra. Det laveste er 2700.
Mandag 18. januar