Luk

B93 efter FCK: En kæmpe oplevelse

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer

Infoboks

B93 - FC København 0-3
Sydbank Pokalen
23' 0-1 Julian Kristoffersen
27' 0-2 Kasper Kusk
49' 0-3 Kasper Kusk

B93 tabte onsdag pokalkampen mod FC København med 3-0. bold.dk har talt med B93's anfører, direktør og formand for fanklubben om oplevelsen.

Onsdag aften var der lokalderby på Østerbro, da 2. divisionsklubben B93 mødte de forsvarende mestre og pokalvindere fra FC København i DBU Pokalen.

B93 havde hjemmebanefordel, men da Østerbro Stadion ikke var klar til kampen, blev den i stedet spillet i Telia Parken.

Efter kampen har bold.dk taget en snak med både B93's anfører Martin Heisterberg, direktør Jonas Klausen og formand for fanklubben Brian Nehm om opgøret.

I endte med at tabe 3-0. Hvordan synes I, at I slap fra kampen?

Anfører Martin Heisterberg:
- Vi fik præget kampen godt, synes jeg, da vi fik godt gang i spillet. Jeg synes ikke, vi præsterede vores maksimale, og det var lidt frustrerende bagefter, men det var også en rigtig god modstander.

- Vi kom til nogle store muligheder, som vi godt kunne have scoret på, men samtidig fik vi forsvaret os godt og røg derfor ikke ind i en stor øretæve, siger Heisterberg til bold.dk.

Direktør Jonas Klausen:
- Drengene leverede en ganske formidabel indsats. De kæmpede røven ud af bukserne, og de lod sig aldrig løbe over, som vi vidste, kunne ske i sådan en kamp. De fik vist, de godt kan spille fodbold.

- Vi fik skabt nogle ganske gode chancer, så det var en fantastisk indsats, som alle i klubben kan være meget stolte af.

Formand for fanklubben Brian Nehm:
- Jeg synes, vi spillede rigtig, rigtig godt, og der var aldrig et tidspunkt, hvor vi bare lossede bolden væk. Vi turde spille bolden op hver gang, og det var fedt at se. Vi fik også skabt et par chancer, og det kunne have været fedt, hvis dommeren dømte et straffespark til os, som jeg godt synes, han kunne.

- Vi vidste, vi kunne løbe ind i en snitter mod Nordens bedste hold. Der skal være klasseforskel, men vi gjorde det.

Hvordan var oplevelsen?

Heisterberg:
- Det var en rigtig fed oplevelse. Det er uden tvivl mit sjoveste 3-0-nederlag nogensinde. Jeg tror, at det var en god dag for hele klubben, og opbakningen var helt fantastisk.

- Vi skal tage det med os videre, at vi har gjort en god figur mod et stærkt hold. Det var en stor oplevelse, som har gjort noget godt for truppen, som vi kan arbejde videre på.

Klausen:
- Det var fantastisk at se så mange fans på tribunerne, som støttede op omkring deres førstehold. Det gav en fantastisk feststemning, og det fortsatte også undervejs og efter kampen, selvom vi tabte 3-0. Det var godt at se.

- Når man ser på omstændighederne med dårligt vejr, var det rigtig flot med 4.000 tilskuere. Jeg har svært ved at se, hvad vi skulle have gjort for, at der kom flere mennesker sådan en onsdag aften. Jeg håber, at de folk, der var på stadion, havde så god en oplevelse, at de også har lyst til at komme forbi Østerbro Stadion vil vores næste hjemmekampe.

Nehm:
- Jeg får gåsehud bare af at tænke på, hvor stor opbakning der var i går – ikke bare fra os fans, men fra hele klubben. Det var stort at være med til, og vi fik skabt en suveræn ramme.

- Det var en rigtig B93-fest, som vi kender det. Det er det her, vi gør kamp efter kamp, denne gang var der bare flere mennesker. Vi leverer altid en fest igennem 90 minutter, og jeg synes, at vi fik vist, at folk skal komme noget mere ud at se 2. division, for det er altså ikke kedeligt. Slet ikke hos B93.

B93 skyder sæsonen i 2. divisions oprykningsspil i gang den 19. marts hjemme mod Greve.

mikkel@bold.dk


Af Mikkel Nøhr
Fredag 22. januar