LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

B93 forstærker sig med back og offensivspiller

| 2. Division | 5 kommentarer
B93 forstærker sig med back og offensivspiller
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

B93 har forstærket truppen med to ny spillere, for foråret i 2. division sparkes i gang. Blandt andet den tidligere FC Roskilde-back Philip Rejnhold. 

Der er stødt et par nye ansigter til B93-truppen.

Klubben har nemlig fået tilgang forsvarsspilleren Philip Rejnhold og offensivspilleren Haitam Hajjami. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Cheftræner Danny Jung ser frem til at arbejde med de to nye spillere.

- Haitam Hajjami er offensivspiller. Han har spillet i B93 som ungdomsspiller og ophævede med Brønshøj i efteråret. Han er hårdtarbejdende og har et kort og godt aftryk med begge ben - han har flyttet sig meget fremad i den sidste periode.

- Han har ikke været aktiv i en periode men bliver god, da han er en ydmyg fyr, som arbejder hårdt. Hvis han fortsætter sin fremgang, kan han blive meget spændende.

- Philip Rejnhold er en rutineret divisionsspiller. Han har været i Roskilde, men kommer fra Brønshøj. Kan spille begge backs og er en god type mht træningsmiljøet. Han er en type som kan blive en stor forstærkning. Hurtig og nærkampstærk, samt meget erfaren. Han banker allerede på til en startplads, siger Danny Jung.

B93 indleder foråret med en hjemmekamp mod Hillerød. Den kamp sparkes i gang lørdag klokken 15.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj