Luk

B93-midt drømmer om udlandet og SL-ophold

| 2. Division | 2 kommentarer

Infoboks

Næsby - B93
2. Division Gruppe 1 (17/04)
Oddset 4,20 3,80 1,67

Souheib Dhaflaoui nyder at være tilbage i barndomsklubben B93, men midtbanespilleren har også ambitioner for fremtiden, hvor han drømmer om at komme til udlandet og tilbage til Superligaen.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk. 

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Midtbanespilleren Souheib Dhaflaoui har været i en række klubber i løbet af karrieren og har også Superliga-kampe på CV'et for FC Nordsjælland.

Nu er 24-årige Dhaflaoui tilbage i B93, hvor det hele startede, og han kom til klubben i september 2020 efter et ophold hos FC Roskilde.

Souheib Dhaflaoui siger til LigaBold.dk, at han er rigtig glad for at være tilbage i klubben, men den 24-årige midtbanespiller drømmer om mere i fremtiden.

- Jeg synes, at det er fedt at være her. Det er jo min barndomsklub, og nu hvor jeg er kommet tilbage, føles det rigtig godt. Jeg fik også en god snak med Thomas (Thomas Nørgaard, red.), da jeg kom, og jeg har fået sulten tilbage på en måde, så det er meget rart, siger Souheib Dhaflaoui til LigaBold.dk

Hvilke ambitioner og drømme har du for fremtiden?

- Man drømmer selvfølgelig om måske at komme et sted hen i udlandet på et tidspunkt. Det håber jeg på. Målet har altid været at komme ud og prøve noget andet på et tidspunkt, når tiden er der.

Har du tænkt over bestemte lande?

- Lige nu har jeg ikke tænkt rigtig meget over det, men det kommer an på, hvad der er, og hvordan jeg gør det på banen. Så det ved jeg ikke.

Kunne det også være interessant for dig at komme tilbage til Superligaen?

- Det vil det bestemt, og jeg tror også, at det vil være rigtig fedt, da det jo også er et højere niveau, så det kunne være meget fedt at spille i Superligaen, som jeg har prøvet før.

Fik erfaring i Nordsjælland

Souheib Dhaflaoui fik otte kampe i Superligaen for FC Nordsjælland i sæsonen 2015/2016 og forlod klubben i slutningen af maj 2017. Midtbanespilleren siger, at han fik meget ud af at være en del af et Superliga-setup.

- Det har givet mig noget erfaring, angående hvordan det er at spille på det højeste plan i Danmark, og jeg har set, hvor hårdt det er, og hvilke ting som man skal have med. 

- Det har givet mig mest erfaring, og så har jeg spillet nogle 1. divisionskampe, som også har givet mig noget, siger midtbanespilleren, der også har spillet i FC Helsingør, Næstved Boldklub og FC Roskilde.

Når Dhaflaoui selv skal fremhæve nogle af sine kvaliteter, så kan han bidrage med et godt overblik og nogle hurtige bevægelser.

- Jeg har en god teknik og et godt overblik på banen og over for mine medspillere. Jeg er ret god til kombinationsspillet, og så kan jeg også godt lide at drible et par gange, siger han med et smil.

Thomas Nørgaard er god til at motivere

Lørdag venter B93's første kamp i 2. division i det nye år, hvor klubben møder Holbæk.

Kampen bliver spillet på Sundby Idrætspark, da man i øjeblikket ikke må spille på B93's normale hjemmebane på Østerbro Stadion, og Souheib Dhaflaoui glæder sig til kampen.

- Det bliver meget spændende at skulle spille om point igen. Vi har spillet okay mange træningskampe, og det er fedt at spille om point. 

- Kampen betyder meget, da det selvfølgelig er første kamp i 2. division i år, så det ser vi meget frem til, siger midtbanespilleren, der pointerer, at det kunne være yderst rart at sætte tre point ind på kontoen.

B93 havde et rigtig fint efterår med Thomas Nørgaard ved roret, og Dhaflaoui giver også rosende ord med på vejen til træneren, som er god til at fokusere på alle omkring holdet.

- Jeg synes, at han er ret god til at motivere holdet, og vi har også en god rigtig struktur. Vi arbejder rigtig godt sammen som hold. Han har formået, at spillerne er meget tæt på hinanden, og derudover er han en ret god træner generelt. 

- Han kommer med gode idéer, og han kommer rundt om alle spillere, så det ikke kun er de 11, der starter. Det handler om hele holdet, siger Souheib Dhaflaoui til LigaBold.dk.

B93 indtager tredjepladsen i 2. division Gruppe 1 med 25 point efter 13 kampe. Lørdagens modstander fra Holbæk er placeret som nummer 11. Kampen bliver fløjtet i gang klokken 15.

Souheib Dhaflaoui har i denne sæson spillet 12 divisionskampe for B93 med tre mål til følge, og midtbanespilleren har lige nu kontrakt med Østerbro-klubben indtil sommer.


Af Anders Jensen
Mandag 12. april
Søndag 11. april