Luk

B93 nærmer sig toppen efter vild målfest

| 2. Division | 2 kommentarer

Med en flot 6-2-sejr over Holbæk spillede B93 sig lørdag op på andenpladsen i 2. divisions gruppe 1.

Efter en lang og kold vinterpause tog B93 og Holbæk lørdag hul på forårssæsonen i 2. division, og det skulle blive en særdeles underholdende affære.

Allerede i kampens første minut kom B93 nemlig foran med 1-0 på mål af Jeppe Erenbjerg, og så var opgøret ellers sparket i gang med et brag.

B93 fortsatte trykket, og en håndfuld minutter senere gav det pote da Mican Atici fordoblede værternes føring til 2-0, og københavnerne var langt fra færdige.

Godt ti minutter senere scorede Jeppe Erenbjerg sit andet mål i kampen, inden Mican Atici gjorde det samme kort efter, og så var B93 foran hele 4-0 midtvejs i første halvleg.

Det lykkedes Holbæk at få reduceret en enkelt gang inden pausen, da Malte Sjørslev var på pletten, men hvis kampen ikke allerede var afgjort, blev den det kort inde i anden halvleg.

Her sendte Souheib Dhaflaoui nemlig bolden i kassen, og så var B93 foran med 5-1.

Holbæk havde en enkelt scoring mere i sig, for midtvejs i anden halvleg gjorde Tarik Mourhrib det til 2-5 efter en god omstilling.

B93 skulle dog alligevel vinde med fire mål, for i overtiden slog værterne sidste søm i Holbæk-kisten med scoringen til 6-2, hvilket blev kampens slutresultat. Kort forinden blev Holbæk reduceret til ti mand, da Jeppe Illum blev udvist.

De tre point sender B93 forbi Frem til en foreløbig andenplads med to point op til Jammerbugt, der dog har to kampe i hånden.


Af Martin Schmidt
Fredag 16. april