Luk

Ba opsagt i Tyrkiet: Var for hård ved træneren

| Super Lig | 7 kommentarer

Infoboks

Demba Ba fik ophævet sin kontrakt i Istanbul Basaksehir, og han erkender, at han nok var lidt for hård ved træneren på et møde få uger forinden.

Den tyrkiske mesterklub Istanbul Basaksehir ophævede i sidste måned Demba Bas kontrakt, og rygterne gik herefter på, at det skyldtes, at angriberen fastede under ramadanen.

Ba, der fylder 36 år senere i maj, tror ikke på, at det var på grund af hans fasten, men han havde dog et sammenstød med træneren, fortæller han.

- Jeg tror ikke, at rygterne er sande, og jeg vil heller ikke tro på dem, for der er andre spillere på holdet, som stadig spiller og faster, siger Demba Ba til Sky Sports.

- Klubben sagde, det var fordi, at træneren ikke ville bruge mig i resten af sæsonen. I respekt for mig ville de hellere opsige min kontrakt før tid.

- Men jeg tror, det handler mere om, at jeg nok har så stærk en personlighed, og at jeg ikke tøver med at sige min mening, og det hjælper ikke altid.

- Jeg havde en snak med træneren et par uger før om mange ting, og der var nok for hård ved ham den dag.

- Jeg fortalte ham, at jeg ikke brød mig om hans kropssprog, efter han sagde, at han ikke kunne lide mit, men efter det var alt fint.

- Han sagde, at han ville stille med spillere, der kunne spille bolden mere end dem, der bare kan løbe og kæmpe, og at jeg derfor ville starte.

- To uger senere mod Fenerbahce var jeg ikke engang i truppen, hvilket overraskede mig, men sådan er fodbold. Tingene ændrer sig, siger Ba.

Demba Ba fortæller videre, at det er muligt, han vender tilbage til England, men mange lande er en mulighed for ham.


Af Sara Margren
Søndag 16. maj
Lørdag 15. maj