Luk

Babayan om Randers-bud: Et stort skulderklap

| Superligaen | 3 kommentarer
Et kig i spåkuglen: Her er Poul H. og Tøftings bud på, hvordan Superligaen ender
Bekræftet: Randers lejer tidligere Man Utd-talent – Se ham bombe for Uniteds U19 her
Babayan om Randers-bud: Et stort skulderklap
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - Hobro
Superligaen Grundspil (21/07)
bet365 1,85 3,50 4,20
NordicBet 1,89 3,55 4,30
Oddset 1,90 3,50 4,20
Stream Randers FC – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Edgar Babayan bærer ikke nag over, at Hobro har afvist et bud på ham. Han tror stadig, at han bliver solgt i dette vindue.

Superliga-klubben Randers FC har i den grad rettet blikket mod træner Thomas Thomasbergs tidligere klub fra Hobro. 

Lørdag hentede kronjyderne Vito Hammershøy-Mistrati for omkring 1,6 millioner kroner, og i maj sendte Randers FC et bud på to millioner kroner på Edgar Babayan afsted til Hobro, som dog endte med at afvise buddet.

Den 23-årige armener bærer dog ikke nag over, at Hobro ikke accepterede buddet, fortæller han til bold.dk.

- Det er fedt, at Randers er interesseret. Det betyder, at jeg må have gjort et eller andet rigtigt i sidste sæson. Det er et stort skulderklap. Randers er en fin klub, men det hele skal passe, siger Edgar Babayan til bold.dk og fortsætter:

- Hobro føler, at de skal have mere for mig, og det må jeg acceptere. Sådan er gamet. Jeg kan ikke blive hjemme og græde og skabe mig. Jeg har en kontrakt, jeg skal respektere.

Edgar Babayan har dog ikke opgivet at blive solgt i dette transfervindue.

- Jeg tror, at der er gode chancer for, at jeg ryger i dette vindue. Intet er 100 procent i fodbold, men jeg håber og tror, at jeg kan blive solgt, siger han og tilføjer:

- Jeg vil helst til udlandet, hvis jeg selv kan vælge. Jeg vil gerne prøve mig selv af et andet sted. En helt anden kultur og anden slags fodbold. Jeg vil gerne til noget helt nyt og større.

Edgar Babayan vendte en smule senere tilbage til Hobro-truppen end resten af holdkammeraterne efter to kampe med det armenske landshold. 

Men på trods af en kort sommerferie føler kantspilleren, der senest scorede i sidste weekend i en træningskamp mod AC Horsens, sig helt frisk og klar.

- Jeg føler, at jeg er i rigtig god form. Jeg har kun haft 12 dages ferie, hvor jeg også har trænet og holdt formen ved lige. Jeg er helt klar til den nye sæson, og jeg vil bare gøre det endnu bedre end sidste sæson, siger han.

Edgar Babayan har spillet 70 kampe og scoret 10 mål for Hobro.

Stream Randers FC – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anders Borup
Onsdag 17. juli