Luk

Babayan var både helt og skurk for Hobro

| 1. Division | 5 kommentarer

Infoboks

Hvidovre IF - Hobro 1-2
1. division
11' 0-1 Tobias Salquist
59' 1-1 Tobias Thomsen
63' 1-2 Edgar Babayan
76' 1-2 Edgar Babayan

Edgar Babayan scorede sejrsmålet, men blev efterfølgende udvist, da Hobro fredag aften vandt 2-1 mod Hvidovre i 1. division.

Hvidovre skulle jagte sæsonens første sejr, da de fredag aften tog imod nedrykkerne fra Hobro.

Hjemmeholdet lå før kampen sidst i 1. division med tre nederlag i tre kampe, mens Hobro lå nummer otte med fire point i tre kampe.

Hobro kom bedst fra start, da de efter 11 minutter bragte sig foran.

Tobias Salquist kom højest på et hjørnespark, og hans hovedstød gik mod mål i en stor bue. Hvidovre-keeperen stod blot og kiggede, og så kunne bolden hoppe ind over stregen. 1-0 til Hobro.

Hobro fortsatte med den gode start, og efter 14 minutter kom Mads Hvilsom alene igennem, men en flot fodparade fra målmanden afværgede afslutningen.

Efter en halv times spil afsluttede Edgar Babayan efter en hjørnesparkskombination, og hans skud blev kun halvklaret.

Mads Hvilsom var over returen, men før han kunne lægge bolden i nettet, blev der fløjtet for offside.

Efter Hobros gode start blev kampen mere jævnbyrdig, og især Hvidovre Tobias Thomsen kom frem til flere muligheder i slutningen af første halvleg, men han manglede det sidste. Dermed stod det 1-0 til Hobro i pausen.

I anden halvleg lykkedes det for Tobias Thomsen.

Efter 59 minutters spil var han på pletten for hjemmeholdet og sendte udligningen i kassen efter en god Hvidovre-periode.

Det holdt dog ikke længe, for fire minutter senere bragte Babayan på ny Hobro foran med sin scoring til 2-1.

Babayan var dog ikke færdig med at gøre sig bemærket. Efter 76 minutter modtog han et direkte rødt kort, og så skulle Hobro køre sejren hjem med en mand i undertal.

Det lykkedes for forhåndsfavoritterne, der med rykker op på en fjerdeplads i 1. division, mens Hvidovre indkasserer endnu et nederlag og nu har fire tabte kampe i de fire første runder. 


Af Jonas Nielsen
Tirsdag 27. oktober
Mandag 26. oktober