Luk

Babel: Færre store egoer på landsholdet i dag

| EM | 1 kommentar

Ryan Babel mener, at der er færre store egoer på det hollandske landshold nu end tidligere og føler sig i forrygende form.

Ryan Babel strålede for Holland mandag aften, hvor angriberen scorede to mål i 4-0-sejren over Estland.

Babel føler sig bedre tilpas på det hollandske landshold nu end tidligere, hvor der var store egoer på holdet, siger han til Voetbal International.

- Man skulle kæmpe mod 'The Big Four' på det tidspunkt, siger Babel med hentydning til Wesley Snejder, Arjen Robben, Rafael van der Vaart og Robin van Persie.

- Efter min mening forsøgte de alle sammen at blive nummer et. Hvor underligt det end lyder, synes jeg, at vi er mere et hold i dag. Vi har ikke nogle store egoer, og vi giver mål og afleveringer til hinanden. Vi er en enhed, og ingen er over holdet.

Babel er fyldt 32 år, men han føler sig i forrygende form.

- Jeg bliver ofte mindet om, at jeg er en gammel mand. Måske er jeg ligesom en flaske vin? Det sagde Gini (Wijnaldum, red.) til mig forleden.

- Som årene går, forsøger jeg at bruge hovedet mere og mere. Jeg kan ikke bevæge mig så godt, som da jeg var 18, men jeg må sige, at de sidste tre-fire år har været mine bedste, siger Babel.

Ryan Babel fik debut på det hollandske landshold i 2005, og siden er det blevet til 57 kampe og otte mål.


Af Sara Margren

1 kommentar

Ramazan 09:19          
Håber så du forsætter din succes næste kamp for Galatasaray:)
Mandag 16. september