Luk

Babel var farlig: Holland smadrede Estland

| EM | 0 kommentarer

Ryan Babel er ikke kendt som den mest skarpe angriber, men det var han mandag, da han scorede to kasser i Hollands stensikre 4-0-sejr over Estland i EM-kvalifikationen.

Holland viste storspil i fredags, da Tyskland blev løbet over ende med 4-2. Den præstation skulle hollænderne forsøge at bygge videre på, da de mandag mødte Estland på udebane.

Esterne havde inden mandagens kamp tabt alt i EM-kvalifikationen, og et stærkt kørende Holland-mandskab var altså storfavorit.

Det var da også de orange-klædte, der lagde bedst fra land, og allerede efter tre minutter var Virgil van Dijk tæt på med et nærgående langskud.

Efter 17 minutter røg bolden i nettet. Daley Blind lagde bolden fladt ind foran kassen, hvor Ryan Babel på fornem vis løb i ryggen på sin modstander og drejede den over stregen til 1-0.

Samme Babel var lige ved at komme i oplæggerens rolle, da han efter 29 minutter lagde bolden ind i feltet, hvor Georginio Wijnaldum med et kraftfuldt hovedstød var lige ved at score.

Det blev dog ved 1-0 før pausefløjt.

Holland fik en fremragende start på anden halvleg. Allerede efter to minutter sendte Memphis Depay en høj bold ind i feltet, hvor Babel helt upresset headede den i kassen til 2-0.

Derefter blev det en tand mere roligt. Virgil van Dijk kom tæt på med et hovedstød efter 56 minutter, men de helt store var der ikke så forfærdeligt mange af.

Efter 76 minutters spil blev kampen dog endegyldigt lukket og slukket. Memphis Depay tog elegant bolden ned på kanten af feltet, trak en tand til venstre og sparkede bolden over i modsatte hjørne.

Georginio Wijnaldum ville også være med. Efter 88 minutter steg han op til et frispark og headede Holland på 4-0.

Det blev kampens sidste scoring. Holland vandt stensikkert og har nu ni point.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 16. september