LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Bacca afgjorde halvsløjt bundbrag i La Liga

| La Liga | 0 kommentarer
Highlights: Rangers fik fantastisk resultat ude mod Villarreal
Bacca afgjorde halvsløjt bundbrag i La Liga
Foto: Getty Images
Med et hovedstød sikrede Carlos Bacca søndag eftermiddag Villarreal en 1-0-sejr over Leganes, og de gulblusede kravlede dermed væk fra den absolutte bund i La Liga.

Hverken Leganes eller Villarreal havde fået sejre på kontoen i den nye La Liga-sæson, da de søndag eftermiddag bragede sammen hos Leganes.

Derfor var begge mandskaber placeret under nedrykningsstregen, og derfor skulle der altså sejre på bordet.

Kampbilledets udformning stod hurtigt klart. Villarreal kom til at have bolden, men Leganes ville få de største chancer.

Villarreal formåede faktisk ikke at skabe en eneste stor chance før pausen - i stedet havde Leganes flere forsøg ved blandt andre Javier Eraso og Gerard Gumbau. Begge gange var Sergio Asenjo dog på plads med fine redninger.

Kort inde i anden halvleg fik Leganes så den største mulighed, man kan få i fodbold - et straffespark. Men heller ikke her lykkedes det at få bolden over stregen. Guido Carrillo sparkede således bolden over mål.

Villarreal fortsatte med at have bolden, men i åbent spil lykkedes det ikke at skabe alverden - og så må man jo benytte sig af dødbolde.

Efter 65 minutter fik de gulblusede frispark på Leganes' banehalvdel. Det blev sendt i feltet af Miguel Layun, og derinde steg Carlos Bacca op og headede bolden videre ind over stregen til 1-0.

I overtiden havde Leganes' Michael Santos bolden i mål, men han blev dømt offside, og opgøret endte med en 1-0-sejr til Villarreal.


Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 16. februar