Luk

Back med udløb drømmer om ny PSG-kontrakt

| Ligue 1 | 1 kommentar
Back med udløb drømmer om ny PSG-kontrakt
Foto: Getty Images

Infoboks

Lyon - PSG
Ligue 1 (22/09)
bet365 3,75 4,00 1,90
NordicBet 3,45 3,90 1,97
Oddset 3,45 3,95 1,97

Thomas Meunier vil gerne blive i PSG, selv om backen ikke længere er førstevalg på backen hos de franske mestre. Det siger han til rtbf.be.

Thomas Meunier blev rygtet væk fra PSG i løbet af sommerens transfervindue, hvor han ikke længere er fast mand på holdet.

Belgieren er dog fortsat en del af klubben, men det er ikke, fordi der manglede muligheder for at skifte. Det siger backen til rtbf.be.

- Det var en intens periode med meget interesse og mange diskussioner. Jeg kunne have forladt klubben, men intet skete, fordi der ikke var noget, der passede klubben og mig selv. Der var ikke noget, der passede 100 procent, siger Meunier.

Den 27-årige back håber stadig, at han kan få lov til at sætte sin underskrift på en ny kontrakt med de franske mestre, men han indrømmer, at det ikke er helt ligetil. 

- Jeg har altid sagt, at jeg vil blive i Paris. Jeg har stadig ét år tilbage af min kontrakt, og jeg håber, at jeg kan få den forlænget, siger han.

- Situationen er lidt mere kompliceret, fordi jeg ikke længere er førstevalget på min position. Men jeg forbliver professionel. Jeg har det godt, og så må vi se, hvad der sker i løbet af sæsonen.

Thomas Meunier har spillet 104 kampe for PSG, som han skiftede til i sommeren 2016.


Af Jonas Sand

1 kommentar

bruger 130774 23:45          
Håber Arsenal kigger hans vej, og henter ham ind som backup back!
Lørdag 21. september