Luk

Baden bombede hjemme i vigtig Vitesse-sejr

| Æresdivisionen | 0 kommentarer

Infoboks

Vitesse - Utrecht 2-1
Æresdivisionen
7' 1-0 Nikolai Baden
45' 2-0 Riechedly Bazoer
77' 2-1 Arthur Zagre

Nikolai Baden scorede til 1-0 i Vitesses 2-1-sejr over Utrecht, mens Jacob Rasmussen spillede fuldtid i forsvaret. Med sejren ligger Vitesse femmer – et point efter netop Utrecht.

Søndag aften var der danskere i aktion i den hollandske Æresdivision, da Vitesse på hjemmebane tog imod Utrecht i en kamp mellem fjerde- og femtepladsen i tabellen.

Således startede Vitesse med Jacob Rasmussen og Nikolai Baden på banen fra start af, og det skulle vise sig at være en god disponering af cheftræner Thomas Letsch, for den danske angriber Baden kom på tavlen allerede efter syv minutter.

Baden udnyttede en fejl i Utrecht-forsvaret og opsnappede listigt en tilbagelægning, og så kunne han nemt lægge bolden i kassen med indersiden efterfølgende til 1-0.

Herefter kom hans holdkammerat Riechedly Bazoer så også på tavlen, hvorfor den stod 2-0 til hjemmeholdet, da de to hold gik til pause.

I anden halvleg fik Utrecht så reduceret ti minutter før tid, men trods et pres stod Rasmussen og co. i Vitesse-forsvaret imod, så Vitesse til sidst hev en 2-1-sejr i land og halede ind på Utrecht i tabellen, som de kun er et point efter ovenpå sejren.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 28. januar