LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bænket Bendtner føler klar til startplads

| Eliteserien | 1 kommentar
Bænket Bendtner føler klar til startplads
Foto: Getty Images / Lars Rønbøg

Nicklas Bendtner føler sig i god form og klar til at starte inde for Rosenborg, efter han mandag var i bænket i holdets kamp mod Odd.

Nicklas Bendtner startede på bænken for Rosenborg, da holdet mandag spillede 1-1 mod Odd i Eliteserien, selvom han var med fra start i premierekampen.

Bendtner kom ind med ti minutter igen mod Odd, og tirsdag var han så med for Rosenborgs reservehold. Angriberen føler sig dog klar til at spille fra start, fastslår han over for VG.

-  Ja, det gør jeg. Jeg har det godt. Jeg har trænet rigtig godt, siden jeg kom tilbage, pånær et par enkelte dage, så jeg er ganske tilfreds, siger Bendtner til VG og tilføjer om reserveholdskampen:

- Det er en uvant rolle for mig, men det handler om at hjælpe holdet på den bedst tænkelige måde, uanset om man spiller eller ej, for vi har alle et fælles mål. Og det er at vinde kampen. At jeg ikke var med fra start betyder, at jeg må bruge andre kvaliteter og min erfaring til at hjælpe holdet.

Rosenborg er kommet skidt fra start i Eliteserien med et nederlag til Bodø/Glimt og en uafgjort mod Odd.

Stream Brann – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

1 kommentar

KB87 21:49          
ja han kan få sig en start plads hos reserverne, medmindre man i RBK er villige til at smide ligaen i år, for at prøve at modbevise at NB er slidt spiller uden mere at give.
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj