Luk

Bænket Bruun Larsen: Ikke nemt for træneren

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Dortmund - Mönchengladbach
Bundesliga (19/10)
bet365 1,50 4,75 5,50
NordicBet 1,51 4,70 5,95
Oddset 1,50 4,60 6,00

Jacob Bruun Larsen ryster endnu ikke i bukserne over fremtiden i Dortmund efter sine seneste bænkpladser, selvom det får den danske U21-landsholdsspiller til at tænke over sin karriere.

Dortmund-træneren Lucien Favre har ikke set Jacob Bruun Larsens vej i de seneste fire kampe for den tyske storklub, efter U21-landsholdsspilleren ellers blev skiftet ind fire kampe i træk inden da.

I alt har Bruun Larsen kun spillet lidt over en halv times fodbold for Dortmund i denne sæson, men den 21-årige dansker er endnu ikke begyndt at være nervøs for fremtiden i klubben.

Blandt andet fordi tre af bænkpladserne kom indenfor syv dage, da Dortmund havde en midtuge-kamp i Champions League.

- Det var tre kampe på en uge. En uge af 52 på et år, hvor jeg ikke spillede. Det overlever jeg nok, og det gør træneren også. Jeg har snakket med ham, og det er heller ikke nemt for ham, så jeg har selvfølgelig forståelse for det, siger Bruun Larsen til bold.dk og fortsætter.

- Man tænker selvfølgelig på sin egen karriere og sådan nogle ting, men min karriere ændrer sig ikke efter en uge.

Angriberen har tidligere fortalt til bold.dk, at han ikke overvejede at forlade Dortmund i sommerens transfervindue. Lucien Favre fortalte nemlig Bruun Larsen, at han så stort potentiale i ham, selvom klubben over sommeren hentede Julian Brandt og Thorgan Hazard.

Tilfreds med sin træningsindsats

Bruun Larsen begrunder blandt andet sin bænkplads med den store konkurrence i klubben, for han kan ikke sætte en finger på sin egen indsats under træning.

- Vi har jo nogle dygtige spillere. Jeg synes, jeg har gjort det godt til træning, og specielt de træninger, hvor det kun er os bænkspillere. Det er vigtigt for mig at blive ved med det, for gør jeg ikke det, så kan man begynde at sige, jeg heller ikke træner godt nok.

- Det er en international topklub, så der skal være en konkurrence. Lige så meget, som jeg presser mine konkurrenter, så presser de også mig, og sådan skal det være. 

I disse dage er Jacob Bruun Larsen samlet med det danske U21-landshold, som torsdag slog Nordirland med Dortmund-danskeren som kampens bedste dansker. Men det rykker ikke meget for situationen i klubben.

- Dortmund ved, hvad jeg kan, og klubben evaluerer mig ikke ud fra de her kampe, men fra min hverdag dernede. Det er et helt andet niveau, helt andre medspillere, helt andre modstandere og faciliteter. Alt er anderledes.

- Men det gør det også klart, at det er i sådanne kampe, at man så skal præstere i.

Bruun Larsen har været i Dortmund siden januar 2015, da han som ungdomsspiller skiftede fra Lyngby, og han har opnået 38 førsteholdskampe, siden han kom på førsteholdet i 2017. I foråret i 2018 var han udlejet til Stuttgart og fik fire kampe.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober