Luk

Bænket FCM-anfører: Jeg er enormt skuffet

| Superligaen | 13 kommentarer
Danmarks dyreste fodboldspiller skiftede til rivaler: FCK var ikke tilfredse
Et kig i spåkuglen: Her er Poul H. og Tøftings bud på, hvordan Superligaen ender
Skuffet Esbjerg-træner: Vi dominerede anden halvleg - men taktikken skal nok skaffe os point
Dal Hende bekræfter: Jeg har aftalt med FCM, at jeg har spillet min sidste kamp
FCM-anfører efter bænkplads: Jeg er enormt skuffet
Bænket FCM-anfører: Jeg er enormt skuffet
Foto: Getty Images

Jakob Poulsen var bænket i hele Superliga-premieren, og det er den 36-årige FC Midtjylland-anfører enormt skuffet over, siger han til TV3 Sport.

FC Midtjylland-træneren Kenneth Andersen havde fredag vraget den 36-årige FCM-anfører Jakob Poulsen til startopstillingen i Superliga-premieren, og han kom ikke på banen, selvom FCM i lang tid var hårdt presset.

Det var den aldrende boldspiller enormt skuffet over, forklarede han til TV3 Sport efter kampen, men det var ikke overraskende for anføreren.

- Jeg havde set den komme, qua jeg ikke spillede på det rigtige hold de sidste to træningskampe. Jeg er selvfølgelig enormt skuffet over ikke at spille - det siger sig selv. Jeg synes selv, jeg har haft en fin opstart, og de kan ikke bruge, at jeg har haft en dårlig opstart, i hvert fald, sagde han til TV3 Sport efter kampen og fortsatte.

- Jeg har bevist mit værd gang på gang. Senest i vores pokalfinale, og så er jeg anfører for holdet, så jeg er selvfølgelig skuffet over ikke at spille, men de (FCM-trænerne, red.) har valgt noget andet, og det gav tre point i dag.

Jakob Poulsen forklarede overfor TV3 Sport, at han havde fået forklaringen om, at andre spillere havde gjort det bedre i optakten end Poulsen selv.

Stream AGF – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

13 kommentarer

billebums 21:49          
Poulsen havde generelt en dårlig sæson sidste år og navnligt foråret var han ikke skygge af sig selv med mange fejl. Derfor blev han med rette udskiftet efter godt en times tid i de sidste par kampe. Jeg synes KA gør det rigtige mht. generationsskifte. Poulsen kan stadig være kampafgørende, men han er ikke på samme niveau som tidligere. I EL tror jeg han bliver en vigtig spiller, med sine kompetencer og erfaring.
Midtjylland<3 21:49          
Syntes altså ikke ham var særligt god i opstarten.
Nonono 21:57          
Kære Jakob. Tag med EfB bussen hjem! Du vil pynte de næste par år i EfB. Må være en befrielse at komme væk fra bornholmeren og plastikklubben generelt!!
kimTell 22:07          
Afløserne var alt andet end imponerende.

I det taget har Kenneth Andersen ikke fundet løsningerne i FCM.
Det offensive spil halter, og (for) meget afhænger af evnen/heldet til at spille til nul.

De snævre sejre, bliver på et tidspunkt til pointtab.
Vincent Peter 22:19          
Det er sikkert at Jakob Poulsen har haft sin bedste tid på en fodboldbane. Men det virkede til at de savnede ham i dag ved dødbolde og i opspillet.
jesperyellow 22:58          
Han er vel for tung til topfodbold . Måske et vinfirma med Bendtner?
Victory 23:00          
Hold nu op... De spillede sgu en fin første halvleg. At de ikke kom til chancer, var hovedsagelig pga en overdådig spillende Austin. Uden ham havde Esbjerg fået alvorlige stryg. Han er en klasseforsvarer. Kompromisløs og giver og tager uden at kny!
Onsdag 17. juli