Luk

Bænket forsvarer overvejer sin situation i OB

| Superligaen | 16 kommentarer
Kian H. joker med Boldsen: 'Aldrig sjovt at få RØDT kort – Det må du jo vide'
OB-profil efter nederlag: 'Derfor var jeg forbi dommeren efter kampen'
Drama i 91. minut: FCN-keeper nedlægger Tverskov – Bliver OB snydt her?
'Der er jo klokkeklart straffe, og vi scorer også et mål, så vi glæder os rigtig meget til VAR'
Thychosen om måldebut: Jeg er jo tidligere angriber - ved godt hvor den skal lægges hen
Bænket forsvarer overvejer sin situation i OB
Foto: Getty Images

Forsvarsspilleren Alexander Ludwig ser situationen an i OB, hvor det er blevet til begrænset spilletid.

Efter åbningskampen mod FC København er det kun blevet til et enkelt indhop fra bænken for OB-forsvarsspilleren Alexander Ludwig i 3F Superligaen.

I fredagens kamp mod Randers FC så han igen til fra bænken i alle 90 minutter.

Midtstopperen værdsætter konkurrencen i truppen, men overvejer også sine muligheder, hvis situationen ikke ændrer sig.

- Som situationen er nu, så skal man selvfølgelig overveje nogle ting. Der har været nogle snakke med klubben, og som truppen er nu, så må jeg kæmpe mig til en startplads, siger Alexander Ludwig.

- Men jeg er selvfølgelig også nødt til at se, hvad der kunne være af muligheder, hvis jeg er femtevalg, siger han.

Den 26-årige forsvarsspiller kom til OB for et år siden fra AC Horsens, og han tilkæmpede sig straks en plads som fast starter i forsvaret.

OB-træner Jakob Michelsen fortæller, at det er hans håb, at OB kan holde sammen på hele truppen.

- Belært af alle mine år i fodbold, så ved jeg, at der kan ske noget i august måned. Men vi skal have gode alternativer, for vi ved, der kommer skader og karantæner, som efteråret skrider frem.

- Konkurrence er rigtig godt. Og når man er i en klub som OB, så skal der være konkurrence. Og vi har ikke verdens største trup, så der bliver brug for alle mand, siger Jakob Michelsen.

En anden OB-spiller, angriberen Anders K. Jacobsen, så fredagens kamp mod Randers FC fra tribunen, da nyindkøbet Issam Jebali havde fået plads på bænken.

Selv om Anders K. Jacobsen til kampen var ude af truppen, så ser Michelsen stadigvæk OB-angriberen som en vigtig brik på holdet.

- Anders K. Jacobsen har gjort det fint, og han indgår stadigvæk i planerne for os. Vi vil rigtig gerne have fire dygtige angribere i OB, siger træneren.

/ritzau/


Af Sara Margren

16 kommentarer

olestenbent 09:54          
Er det de to vi mangler i Horsens?
Triple I 10:11          
Jeg synes virkelig godt vi kunne bruge en god centerback mere. Så ville truppen være dækket perfekt i følge mig. Det er dog ensbetydende med, at Ludwig eller en anden skal væk. Her så jeg gerne Ludwig. Oliver Lund er en somewhat stabil allrounder i forsvaret, og Marco lund gør det bedre end Ludwig, synes jeg. Men han han mangler stadig lige de sidste 15-20% for at kunne blive en rigtig superligaprofil.

Jeg har aldrig set noget i Ludwig. Det håber jeg en anden klub kan og vil slå til. Det må om ikke andet give lidt mere plads og råderum til en forstærkning i forsvaret.
JytteRolf 10:17          
Han vil virkelig være rar at få tilbage i HB Køge.
bruger 150809 10:44          
Nu kender jeg ikke sandheden hvorfor du forlod Horsens .
Men det var meget dumt , når du fik fuld spille tid .
bruger 147087 10:59          
Jeg synes han er en stabil spiller. Marco Lund laver også fejl indimellem, så der er de meget lige. Synes ikke den ene er bedre end den anden. Brug ham noget mere. Ps. Barrett gik skadet ud i kampen mod Esbjerg, men han blev meldt klar til kampen i går og var på bænken. Hvordan i alverden kan man finde på at benytte sig af Oliver Lund på wingback, istedet for Barrett, nu nu hvor han jo var klar?
bruger 176108 11:09          
Oliver Lund gør det godt, og Barret var som JJT bestemt ikke god i Brøndby, derfor måtte de begge en tur ud, så lærer de at de skal levere hver eneste gang.
bruger 147087 11:28          
Arg, du er forkert på den, bruger176108....
Barrett scorede i Brøndby, og hvis han ikke var så god, hvorfor spillede han så kampen efter mod Esbjerg???
Jeg siger bare, at når deres wingbacks er så offensive som de er, så er det latterligt at bruge Oliver Lund, fordi han er mere defensiv og man får sgu ikke helt det samme som ved Barrett. Man burde bruge en Eskesen eller en Kløve, hvis man absolut ikke vil bruge Barrett.
Søndag 25. august