Luk

Bænket Leicester-spids afviser exit-tanker

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Leicester - Norwich
Premier League (14/12)
bet365 1,20 6,50 13,00
NordicBet 1,23 7,20 14,00
Oddset 1,22 6,60 12,50
YouBet 1,24 6,95 13,75

Selvom det ikke er blevet til mere end 28 Premier League-minutter i denne sæson, så har Kelechi Iheanacho absolut ingen planer om at forlade Leicester.

Kelechi Iheanacho fik i weekenden sæsondebut for Leicester, og han takkede for tilliden ved at score og lave en assist i løbet af de 28 minutter, han spillede.

De to aktioner gav Leicester sejren over Everton, og nigerianeren må have gjort sit navn varmt hos manager Brendan Rodgers.

Det er der da også brug for, for Iheanacho har altså set til fra enten bænken eller tribunen i Premier Leagues første 13 runder.

Det er dog ikke noget, der får ham til at drømme om andre græsgange.

- Nej, jeg er glad her – alle er glade her. Manageren er en rigtig god manager, som er venlig over for alle. Jeg kan ikke se, hvorfor nogen skulle have lyst til at smutte. Han giver alle en chance, og der er kampe i vente, siger han til Daily Mail.

- Jeg tror på mig selv, hvis jeg får chancen. I fodbold kan man komme ud for svære tider, men man kan også spille. Det er en periode, jeg skal igennem, og jeg må bare blive ved. Jeg skal tro på mig selv og være stærk, siger Kelechi Iheanacho.

Han fortæller desuden, at han har et rigtig godt forhold til Jamie Vardy, som spiller på toppen i stedet for ham selv.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 9. december