Luk

Bah-assist i Slavia Prag-sejr - ny nummer to

| 1. Division | 2 kommentarer

Infoboks

Slavia Prag - Hradec Kralove 4-1
1. Division
7' 1-0 Jan Kuchta
40' 2-0 Daniel Samek
50' 3-0 Jan Kuchta
60' 4-0 Ibrahim Traore
90' 4-1 Jiri Katerinak

Alexander Bah lavede en assist, da Slavia Prag spillede sig tættere på førstepladsen med en 4-1-nedsabling af Hradec Kralove.

Slavia Prag var søndag på opgave foran eget hjemmepublikum, da Hradec Kralove kom på besøg.

Hjemmeholdet havde danske Alexander Bah med i startopstillingen på højrebacken i jagten på tre point, der ville sende dem på andenpladsen i tabellen med mulighed for at tage førstepladsen også med den kamp, de har til gode i forhold til konkurrenterne.

Det var derfor heller ikke overraskende et målrettet og tændt hjemmehold, der kom på banen og hurtigt også kom foran med 1-0 ved Jan Kuchta.

Han fik efterfølgende følgeskab af sin unge, 17-årige holdkammerat Daniel Samek på måltavlen til 2-0 fem minutter inden pausen, og i anden halvleg fortsatte Slavia nådesløst.

Fem minutter efter pausen udbyggede Kuchta til 3-0 med sit andet mål og efter 60 minutter, tog danske Bah så del i festlighederne med en assist til netop indskiftede Ibrahim Traore.

Et indøvet hjørnespark blev sparket kort til kanten af feltet, og her kom Bah løbende og sendte den smukt ind over folkene i midten af feltet til bagerste stolpe, hvor Traore dukkede op helt fri, så det var en smal sag for ham at heade den ind til 4-0.

Traores mål blev imidlertid ikke punktummet på scoringstavlen, for udebaneholdet nåede lige inden slutfløjt at få et trøstemål ved Jiri Katerinak. Det ændrede dog ikke på det samlede udtryk for kampen, som blev til en sikker hjemmesejr på 4-1.

Dermed ligger Bah og Slavia på andenpladsen i den bedste tjekkiske række med to point op til førerholdet fra Victoria Plzen. Slavia har til gengæld en kamp i hånden, så vinder de den, er Bah og co. ny duks i det tjekkiske.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober