Luk

Bah i Prag: Tidligere EfB'er hjælper mig meget

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Slavia Prag - Rangers
Europa League Slutspil (11/03)
bet365 2,30 3,50 2,87

Alexander Bah er faldet godt til i Slavia Prag, og det er blandt andet på grund af den tidligere Esbjerg-angriber Mick van Buren.

Alexander Bah fik i weekenden debut for Slavia Prag, da han fik fuld tid i 3-1-sejren over Sigma Olomouc.

Her fik han en noget mere fysisk liga at mærke, end han er vant til og havde forventet, fortæller han blandt andet til Slavia Prags hjemmeside.

- Det var en god kamp og vigtige tre point. Jeg er glad for sejren og selvfølgelig også min debut, siger han og fortsætter om forskellen på tjekkisk og dansk fodbold:

- Det er meget anderledes i forhold til den danske liga. Her er langt flere dueller og det er mere fysisk, end jeg er vant til. Men det var godt, og vi spillede godt i særligt anden halvleg, så jeg ser frem til at lære mere og være bedre i den tjekkiske liga.

Bah skiftede officielt til Slavia Prag 5. januar, og han er indtil videre faldet godt til trods udfordringer med sproget – blandt andet på grund af den tidligere Esbjerg-angriber Mick van Buren, som har været tilbage i Slavia Prag siden nytår efter et udlån.

- Der er nogle udfordringer med sproget, men fodbold er nemt at forstå og jeg har allerede lært de mest basale fodbold-udtryk på tjekkisk, så jeg tror, at det bliver bedre og bedre, og jeg glæder mig bare til at forbedre det, siger han og fortsætter:

- Jeg har det godt. Drengene har taget godt af mig og har hjulpet mig meget, så det er dejligt at være her.

- Jeg taler meget med Micky (Mick van Buren, red.), han har været i den danske liga og kender forskellene, så han har hjulpet mig meget.

Slavia Prag spillede tirsdag pokalkamp mod Dukla Prague, og her vandt Bah og co. 4-1. Bah fik godt et kvarter på banen i slutfasen.


Af Jonas Dalgård
Mandag 1. marts