Luk

Bah-nedtur og Lauritsen-remis i CL-kvalen

| Champions League | 6 kommentarer

Alexander Bah og Slavia Prag tabte 0-2 til Ferencvaros i Champions League-kvalifikationen, mens Rasmus Lauritsens Dinamo Zagreb smed sejren mod Legia og måtte nøjes med 1-1.

Onsdag aften var der gang i Champions League-kvalifikationen med to kampe, der startede klokken 20.00.

I begge kampe var der danskere i aktion, da Rasmus Lauritsen var med fra start for Dinamo Zagreb, som tog imod polske Legia Warszawa, mens Alexander Bah startede på højrekanten for Slavia Prag, som mødte ungarske Ferencvaros på udebane.

For Lauritsen og co. blev det en noget skuffende aften, da de kroatiske værter ellers fik bragt sig foran i anden halvleg efter en times spil ved Bruno Petkovic, der stangede bolden i mål, men til sidst måtte tage til takke med et 1-1-resultat, da Ernest Muci udlignede i det 82. minut.

Zagreb pressede ellers på for et sejrsmål i slutningen, hvor Petkovic var tæt på at bringe Zagreb tilbage i front, men det blev kun ved tilnærmelserne.

Hos Alexander Bah og holdkammeraterne var der også tale om en sløj aften på kontoret, da det endte med et 0-2-nederlag.

Et selvmål bragte Ferencvaros på 1-0 i første halvleg, inden Igor Kharatin fik øget til slutresultatet.

Der er returkampe i næste uge, og her tæller udebanemål som bekendt ikke længere ekstra i regnskabet.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

Martin Jørgensen-stavblenderen 22:09          
Puha, det bliver svært hvis udebanemål ikke tæller længere
VikingStar 22:19          
Noen dansker som nevnte når Zachariassen gikk til Ferencvaros at dansker går ikke til slike ligaer fra Superligaen. Det kan være, men vil kanskje ikke til europeisk gruppespill heller da..

Ferencvaros godt med i kampen om CL gruppespill for andre år på rad og ser lyst ut mtp minst EL gruppespill. Kan vel heller ikke se de store kvalitetene i de ligaene til danskene som var i aksjon ikveld.
JEGerUenig 22:49          
Viking

Et FCM mandskab der ikke mangler 5 starter og et FCK mandskab i god form ville køre det hold ud af banen med en nem 2 til 3-0. Så ja at Prag spiller uafgjort er et skuffende resultat!!
VikingStar 22:56          
Jegeruenig

Slavia tapte 0-2 altså.. Snakker om hvilke ligaer man signerer til fra eliteserien/superligaen. Kan ikke se tsjekkiske ligaen eller kroatiske ligaen er spesielt sterk.

Fire spillere der kom fra Eliteserien i Ferencvaros tropp, tre fra start. Det tar man med seg når ingen norske lag deltar på dette stadiet:p
FatAsGragas 23:20          
Og Ryan Mmaee som var ALT for dårlig til Superligaen, er startende angriber i Ferencvaros. Prag burde være et bedre hold, og viser det nok også i returkampen. Det er trods alt et hold der slog Leicester sidste år, og gav Arsenal store problemer. Men har nogen off dage af og til, bare se FCM kampen sidste år.
VikingStar 23:28          
Må ikke alltid tro at Superligaen er verdens beste liga, hva jeg har sett er den slett ikke det. Meget defensiv liga spør du meg Superligaen og være angriper der er bestemt ikke lett om man ikke har veldig gode folk rundt seg.

Mmaaee har gode tall han etter Superligaen hvor han tross alt bare spilte 441 minutter totalt og var 20-21 år i AGF. Tro det eller ei man kan faktisk utvikle seg i fotball.
Mandag 25. oktober
Søndag 24. oktober