Luk

Bah om straffe: Fandme godt han brændte

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 2,50 3,75 2,55
NordicBet 2,45 3,90 2,50
Oddset 2,60 3,70 2,55

SønderjyskE's Alexander Bah er lettet over, at Esbjerg brændte det straffespark, som Bah begik i søndagens kamp.

Alexander Bah har vist lovende takter på SønderjyskE's højreback i denne sæson, men i søndagens udekamp mod Esbjerg kom Bah på glatis.

SønderjyskE var foran med 2-0 godt ti minutter før tid, da Bah nedlagde Mohammed Dauda i feltet og dermed begik straffespark.

Heldigvis for Bah og SønderjyskE brændte Joni Kauko forsøget fra pletten, og Bah var efterfølgende lettet.

- Det var en fejl af mig. Glen havde lige råbt, at jeg skulle lade være med at gå for aggressivt til ham, men jeg undervurderede hans fart, og det var godt lavet af ham, siger Bah til bold.dk.

- Jeg tænkte, at det var noget rigtig lort, for var de kommet på 1-2 med ti minutter tilbage, ville de presse vildt på, men heldigvis brændte han, og det var fandme dejligt at se.

Alexender Bah kunne dog se Esbjerg score til sidst, og det irriterer ham, at SønderjyskE ikke fik holdt nullet i en kamp, som de ellers havde godt styr på. 

- Det var irriterende, at de fik scoret til sidst, for vi følte, vi havde godt styr på dem, og vi ville gerne have holdt nullet, siger Bah, som dog kunne glæde sig over sejren:

- Vi har haft problemer med at vinde flere kampe i træk, så vi havde snakket meget om at tage to i træk, og det var fedt, det lykkedes.

- Vi var bedre på næsten alle parametre. Vi havde nogle kæmpe chancer i første halvleg og spillede sindssygt godt. Vi skulle have været foran.

Alexander Bah siger videre, at han føler, at han bliver stærkere og stærkere defensivt.

 


Af Mikkel Nøhr
Søndag 13. oktober