Luk

Bale-agent skyder Bayern-rygte til jorden

| International | 7 kommentarer
Real Madrids nye bomber: Jeg er klodens lykkeligste fyr – Gense hans 5 kasser i én kamp her
Bale-agent skyder Bayern-rygte til jorden
Foto: Getty Images

Infoboks

Arsenal - Bayern München
Champions Cup (18/07)
bet365 2,87 3,80 2,20
NordicBet 2,90 3,75 2,21
Oddset 2,85 3,70 2,20

Gareth Bale er blevet meldt aktuel på en lejaftale i Bayern München, men det holder ikke vand, fastslår waliserens agent.

Tabloidavisen The Sun skrev søndag, at Bayern München står klar med en etårig lejeaftale til Real Madrids Gareth Bale, der ser ud til at komme i overskud i Real Madrid.

Men historien holder ikke vand, fastslår Bales agent Jonathan Barnett mandag overfor ESPN.

Barnett kalder kortfattet spekulationerne for 'vrøvl', men kommenterer derudover ikke yderligere på sint klients situation i Real Madrid.

Bale har kontrakt med Real Madrid til sommeren 2022.


Af Mikael Blond

7 kommentarer

Casillas1 12:18          
Gad godt høre hvad Reals plan med ham er, og hvad Bale egentlig selv vil. Jeg mener sagtens man kan finde plads til hans kvaliteter men hans bidrag i forhold til løn er disproportionielt. Har han det fint med at drive den af på golfbanen og hæve sin løn, eller ønsker han at spille regelmæssigt, det må være det der afgører om han kommer videre. Såfremt man vil af med ham har Real desværre sat sig selv i en situation hvor man, ligesom med Kaka, har en fantastisk spiller med en umiddelbar ret høj markedsværdi, som man ikke kan få noget som helst for.

Uanset hvordan det ender så synes jeg dog man som Real-fan bør give Bale kredit for sit bidrag, han har ikke været ret populær i lang tid, men jeg synes egentlig han har gjort det godt og scoret nogle særdeles vigtige mål, han har decideret afgjort 3 store finaler.
Tottenhamfan100 12:32          
Real ligger som de har redt. Dernæst virker det som om Gareth Bale har det fint med situationen. Personligt ville jeg nok forsøge at få spillet lidt mere fodbold, da man nok må formode at den gode Bale har tjent nok penge til de næste 2-3 generationer i familien ikke lider nogen økonomisk nød. Men det er jo hans valg.

Som Tottenhamfan vil jeg nødig se ham i Tottenham igen med den holdning. Han kan ufattelig meget med en bold, men en primadonna vil ikke fungere på WHL (det er det stadig for mig selvom det er det nye stadion). Det er vist mere Manchesterklubberne der gør i den slags - sagt med et lille smil ;-)
Snigskytten 12:46          
Bale har udtalt han ikk ønsker noget skifte. Tænker han godt kan lide klimaet.

Derudover tvivler jeg på, Real kan få de omtalte 600 mill for ham, når de åbentlyst vil af med ham, og ikke har gjort brug af ham i lang tid..
Casillas1 12:52          
Jeg tror de kommer til at skulle give et særdeles gyldent håndtryk, for der er ingen der vil matche lønnen. Aftalen med Bayern gik eftersigende på 0 kompensation til Real, men at Bayern overtog alle forpligtelser til løn. Såfremt Real finder en køber må de formentlig afgive en stor del af transfersummen til at dække differencen i løn, for at få Bale til at acceptere skiftet.

Selv med et markant mindre lønkrav end han har nu, har jeg svært ved at se Real få i nærheden af 600 mio for ham.
realmadrid7 13:02          
Den er Perez vel selv uden om, han skulle have lyttet til Zidane sidste år. Man kunne vel nemt have solgt ham for €100 mio.
Eneste håb nu er at en af de engelske klubber laver et panik køb når vi nærmer os transfervindue deadline.
La Red 13:08          
bale har spillet nogle enkelte fine kampe, men der er saft suseme langt mellem snapsene og han har stort set ikke leveret noget siden sit saksespark. skal man virkelig stadig være taknemmelig for det som fan?
Men man sige at manden spiller (sine kort) fantastisk godt lige i øjeblikket. han er lykkedes med at gøre sin elendige form og sin elendige sæson og elendige attitude til Reals problem. uden at tage det mindste ansvar selv.
som jeg forstår det, så har han endda meldt ud, at han som den suverænt højest betalte spiller er meget tilfreds med at sidde på bænken og ikke tage ansvar for holdets success de næste 3 år. det er opportunistisk og demonstrerer fuldstændig mangel på personlig ambition og drive.
han går sandsynligvis efter at kapitalisere maksimalt på situationen med et stort gyldent håndtryk eller lign. spændende at se hvordan Real håndterer det, for han er pt et problem ift muligheden for den udskiftning der er brug for i truppen.
Snigskytten 19:09          
Flere medier har meldt, at så længe Bale står på sin løn krav, er ingen engelske hold parate til at handle.
Onsdag 17. juli