Luk

Bale og walisere må ikke spille golf under EM

| EM | 8 kommentarer

Gareth Bale og resten af det walisiske landshold får ikke lov til at spille golf under sommerens EM, fortæller direktøren i det walisiske fodboldforbund.

Det kan efterhånden ikke være gået manges næser forbi, at Gareth Bale nyder et godt slag golf.

Men den slags bliver der intet af under sommerens EM, fortæller direktør i det walisiske fodboldforbund Jonathan Ford, som ikke vil have, at nogen walisiske spillere spiller golf under slutrunden.

- Ryan (Giggs, Wales-træner, red.) er klar i mælet og vil sikre, at mens man er i EM-lejren, så er vores fokus kun på fodbold.

- Vi kan ikke være i en situation, hvor vi har spillere, som risikerer deres helbred og form ved at spille golf, siger Ford ifølge britiske The Times og fortsætter:

- Du kan selvfølgelig ikke træne hele dagen, så der skal være noget underholdning til spillerne, men vi er nødt til at være varsomme.

Ifølge The Sun blev det walisiske landshold også bedt om ikke at spille golf, da man var samlet til China Cup i marts 2018.


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

Nordic1921 16:33          
Så fangelejr er vel et meget godt ord her.

- I må ikke kigge på solen i dagstimerne jeres øjne kan tage skade, såfremt det gøres om aften brug solbriller
- Ved afføring kaldes straks holdets læge, da lyskeskader forekommer ved numsetørring
- Spillere der er kejthåndet skal mades de evt. under indtagelse mad kan få stik skader i svælget
Socialistens 16:36          
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, det er ikke kun Ancelotti der har investeret meget få point i "human relations".
Swup 16:37          
- Vi kan ikke være i en situation, hvor vi har spillere, som risikerer deres helbred og form ved at spille golf, siger Ford ifølge britiske The Times og fortsætter:
Ehhh, what?
29 Corleone 16:48          
Nej hvor ärgeligt saa for de ikke set Dreamland Golf i Baku eller Acqua Santa Golf Club i Rom. Saa maa de have en Nintendo med og spiller eGolf...
Sebalist 16:51          
Mini-golf skulle ellers være godt for outsidernes vinderchancer!
Jasperthesjasper 18:13          
Ehhh, what?
Nu er det faktisk sådan at golf er en af de sportsgrene der er mest ´injury prone´. NHSR Lavede for nogle år siden en undersøgelse for 8 millioner personer og fandt at golf har en højere injury risk end fx rugby og fodbold.

Der er i øvrigt en meget stærk korrelation mellem dit niveau og hvor injury prone du er. Så Bale - hvis vi antager at han rent faktisk får noget ud af de 3-5 timer om dagen han ligger på golfbanen, er nok homesafe.

At golf har så høj en skadefrekvens hænger naturligvis også sammen med at mange udøvere er oppe i årene, og selvfølgelig vil den gennemsnitslige professionelle fodboldspiller have meget lille sandsynlighed for at rende ind i en skade, men derfor kan det stadig have en negativ effekt på din performance på fodboldbanen. Og det er jo trods alt det, de får deres hyre for - så jeg kan egentlig slet ikke forstå at det overhovedet er en ting. Professionelle fodboldspillere skal ikke spille golf, ligesom at de selvfølgelig heller ikke skal stå på ski eller dyrke kampsport og andre sportsgrene der har høj skadesfrekvens
Bobfarlig 10:36          
Fooooooooore
Mandag 9. december
Søndag 8. december