LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bale-sakse og Karius-drop i ny Real-triumf

| Champions League | 330 kommentarer
Spansk dominans i de Europæiske turneringer siden 2014
Highlights: Real faldt helt sammen i anden halvleg mod Den Gule Ubåd
Bale-sakse og Karius-drop i ny Real-triumf
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Madrid - Liverpool 3-1
Champions League Slutspil
51' 1-0 Karim Benzema
55' 1-1 Sadio Mané
64' 2-1 Gareth Bale
83' 3-1 Gareth Bale
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Efter en målløs første halvleg eksploderede Champions League-finalen efter pausen, hvor Gareth Bale med sine to mål, heraf det ene på saksespark, sikrede Real Madrid en 3-1-sejr over Liverpool.

Real Madrid kunne her til aften sikre sig deres tredje Champions League-trofæ på stribe, da man mødte mestrene fra 2006, Liverpool, i Kiev.

Zinedine Zidane havde foretrukket Karim Benzema i sin startopstilling, hvilket resulterede i en bænkplads til Gareth Bale.

Liverpool lagde godt fra land og formåede med deres aggressive presspil at stresse Real Madrid til flere dumme boldtab på egen bane halvdel.

En offensiv Trent Alexander-Arnold havde kampens første nærgående forsøg, men Keylor Navas var hurtigt nede og sikre sig bolden i det lille felt.

I løbet af få minutter måtte både Mohamed Salah og sidenhen Dani Carvajal forlade finalen med skader. Begge var de grædefærdige og udover den resterende del af finalen kan sommerens VM-slutrunde også komme i fare hos de to profiler.

Tre minutter før pausen havde Real Madrid bolden i nettet, da Karim Benzema headede bolden i nettet efter Cristiano Ronaldos afbrænder i det lille felt. Franskmanden blev dog vinket for offside og scoringen blev annulleret.

0-0 var således stillingen ved pausen, hvor spanierne lukkede halvlegen bedst efter en god Liverpool-åbning.

Anden halvleg blev indledt af en stor Real Madrid-chance, da Isco lagde en afslutning på overliggeren efter få sekunders spil.

Der skulle dog ikke gå længe, før opgørets første scoring kom. En dybdebold fra Toni Kroos endte i hænderne på Loris Karius, men efter noget af en blunder sendte tyskeren bolden ud i foden på Karim Benzema, der dermed bragte Real Madrid på 1-0.

Kort efter bragte Liverpool sig tilbage på bølgelængde, da et forlænget hjørnespark endte hos Sadio Mane, der lige akkurat kom foran Keylor Navas og prikkede bolden i det tomme net.

Efter en times spil sendte Zinedine Zidane Gareth Bale på banen, og waliseren kvitterede for tilliden få minutter efter.

Et indlæg fra Marcelo i venstresiden endte omkring straffesparkspletten, og her steg Bale til vejrs og saksesparkede bolden over i det lange hjørne. Eminent scoring af waliseren.

Med tyve minutter igen testede Sadio Mane bolden på træværket efter et par fine træk ind i banen af senegaleseren.

Loris Karius var dog ikke færdig med at påtage sig en uheldig hovedrolle i Kiev denne aften, da han med syv minutter igen tabte et langskud fra Gareth Bale ind over stregen, og så var Real Madrid tæt på et europæisk hattrick.

Liverpool virkede groggy efter 3-1-målet, og englænderne formåede ikke at true Real Madrids historiske sejr.


Af Kenneth Hansen

330 kommentarer

KB87 22:39          
De kunne vel ikke have været en lettere kamp for Real.
som alle havde forudset så fik liverpool klaps, i en kamp hvor Real beviser hvorfor de er verdens bedste klub/hold.

Bale er bare fantastisk, man ser bare hvor meget han har været savnet og hvor farlige real er med benzema, bale og ronaldo.

simpelthen intet hold i verden der kan stille så farligt offensivt.
LosBlancos 22:39          
Hold kæft det er sgu blevet for nemt det her...

Real Madrid ejer den her turnering. Ubestridt verdens bedste fodboldhold gennem flere år. I kan ligeså godt give pokalen til os ved sæsonstart. Fjerde CL-titel på fem år!!! Fantastisk indsats og Bale fortjener en kæmpe hæder for denne kamp. Mindes ikke en bedre CL-finale mål.

Trist for Viasat og deres bræk-fremkaldende Liverpool-optakt. Nu skærer de vel to timer af nedtakten, når vi ikke skal til fest på en tilfældig Liverpool-bar.

Og fri mig for undskyldninger om Salah osv. Det kan ske, Carvajal måtte også gå ud. Et hold består af flere spillere end de startende 11.

¡Haste el final!
ThePantsParty 22:39          
Jeg er helt færdig... Kan simpelthen ikke være i mig selv....

Og her til aften røg min ellers dybe respekt for Ramos. Kæft han er en skandale for fodbold.
EfB 1924 22:39          
Den vildeste finale jeg kan huske af mange årsager! Fortjent Real sejr.
Lezcano 22:39          
Fortjent RM sejr

- Pool utrolig tamme uden Salah
- Ramos er virkelig fesen at se på
- Karius får mareridt i 1.000 år
- Slap da af et mål af Bale

Jeg er dog glad for at man kan sige: Fremragende dommere i dag. Virkelig god kamp af dem.
Sims91 22:39          
JAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! HISTORISK! Dette hold skriver sig ind det bedste hold i nyere tid! Vi skal tilbage til Bayern i 1970´erne for at finde noget på samme niveau. Denne unikke samling af fantastiske spillere, der har været med de sidste 5 sæsoner er legender af klubben og fodbold som helhed!
Zidane er et taktisk geni og skriver efter blot 3 sæsoner sig ind som en af de bedste trænere nogensinde!!!
Bale, du bliver bare resten af karrieren, hvis du har lyst! Folk der tror, at hans tid i Real Madrid har været en fiasko aner ikke noget om fodbold. Han har om nogen været med til at tage denne gruppe af spillere til næste niveau med sin ankomst!
Bedste mål i historien i en Champions League finale forresten!
Jhzn 22:39          
FINALE-KONGEN BALE!!!
Tak er et fattigt ord! <3
Torsdag 21. marts