Luk

Bale ude af VM-kval: Måske klar til november

| VM | 0 kommentarer

Infoboks

Gareth Bale er ikke i stand til at rejse med Wales til deres vigtige VM-kvalifikationskampe i oktober grundet en værre skade.

Wales må undvære deres talismand på landsholdet Gareth Bale, som ikke er klar på grund af en skade i låret.

Det forklarer Wales' landstræner Robert Page i forbindelse med sin udtagelse af det walisiske landshold, hvor han forklarer, at det er en halv-slem skade.

- Du vurderer lårskader fra ét til fire, og hans er tættere på en fireren. Så det er en alvorlig lårskade. Vi har været i tæt kontakt med ham for at se, hvordan det skrider fremad, men denne lejr kommer for tidligt for ham, udtaler Page ifølge Sky Sports.

Landstræneren tror dog på, at Bale kan blive klar til landskampene i november.

- Fra starten kunne det ligne, at det ville vare ved ind i novembers samling – så alvorlig er skaden. Heldigvis kommer han sig bedre end forventet. Vi er ret sikre på, at vi har ham i november.

Bale har ikke spillet fodbold siden sidste landsholdssamling, hvor han efterfølgende blev skadet, da han vendte hjem til Real Madrid. 

Wales møder i oktober først Tjekkiet, som ligger a point med waliserne, men foran med bedre målscore. Wales har dog en kamp i hånden, så kan de få noget med fra udekampen i Tjekkiet, ser det godt ud for dem.

Udover Tjekkiet møder Wales ligeledes Estland på udebane den 11. oktober i Gruppe E, som føres overlegent af Belgien.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober