Luk

Bales agent bekræfter dialog med Tottenham

| International | 14 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Valladolid
La Liga (30/09)
YouBet 1,24 6,30 12,00
Oddset 1,25 6,20 11,50
bet365 1,22 6,00 11,00

Gareth Bales agent bekræfter, at der er dialog med Tottenham, og Real Madrid-reserven vil gerne tilbage til klubben.

Gareth Bale ligner en mand, der skal væk fra Real Madrid i dette transfervindue, og en retur til Tottenham kan meget vel falde på plads.

Den 31-årige offensivspillerens agent, Jonathan Barnett, bekræfter således over for BBC, at Bale-lejren er i dialog med Tottenham angående et skifte.

- Gareth elsker stadig Spurs. Vi snakker sammen. Det er der, han gerne vil være, siger Jonathan Barnett til BBC.

BBC skriver, at en lejeaftale umiddelbart ligner det mest oplagte for Bale, men en permanent kontrakt med Tottenham er ikke udelukket, lyder det.

Bale har kontrakt med Real Madrid til sommeren 2022.


Af Sara Margren

14 kommentarer

Buju 21:57          
Bet: Bale præsenteres i Tottenham på mandag.
keane10 22:01          
Bale og Reguilon fra Real Madrid kunne virkelig give et tiltrængt boost til Spurs.

Selvom jeg er i tvivl om Bales sportslige niveau efter så lang tid på bænken, så kan jeg ikke lade være med at drømme at han vender tilbage.
Kong Dario 22:07          
Jeg kan da have lov at håbe.

Hala Madrid
Return_of_the_Mølbat 22:10          
Ifølge nogle rygter ryger Dele Alli den anden vej på lån. Umiddelbart kan jeg ikke se, hvad Real Madrid kan bruge ham til.
Pindhunden 22:16          
Det giver selvfølgelig mening, hvis Bale kan finde motivationen netop der. Og de mangler bredde i angrebet. Men i idealopstillingen har de Son, Kane og Lucas. Det bliver nok sidstnævnte, som må vige pladsen.
Snippet 22:20          
Krydser alt der kan krydses for at det her bliver en realitet.

Og så længe der indarbejdes en fornuftig tilbagekøbsklausul i et eventuelt salg af Reguilon, vil jeg personligt også være fint tilfreds. Er sikker på at Reguilon har en fremtid i Madrid, omend han nok bliver klart andetvalg; Mendy ligner en der kan blive den bedste på sin position de næste ti års tid.
haraltidret 22:32          
Det hele afhænger nok af hvor mange penge Bale kan få presset ud af Real Madrid for at give afkald på de sidste to år af hans kontrakt. En Overgangssum bliver der næppe særligt stor, for jeg tror Real Madrid vil være lykkelige, så længe de kommer af med Bale og hans kæmpe løn.
Tirsdag 29. september