Luk

Ballade om Emre Mor: Celtas forhandler raser

| International | 23 kommentarer
Ballade om Emre Mor: Celtas forhandler raser
Foto: Getty Images

Infoboks

Celta Vigo - Valencia
La Liga (24/08)
bet365 3,40 3,20 2,20
NordicBet 3,15 3,55 2,25
Oddset 3,15 3,50 2,20

Firmaet, der skal sørge for, at Emre Mors skifte fra Celta Vigo til Galatasaray bliver en realitet, har ikke kunnet komme i kontakt med hverken Emre Mor eller den tyrkiske klub.

Det er efterhånden halvanden uge siden, at Galatasaray-præsident Mustafa Cengiz var ude at sige, at klubben nærmede sig en aftale med Emre Mor – men handlen er endnu ikke gået igennem.

Og det er der en forholdsvis kompleks forklaring på – og ikke overraskende er der tale om en ganske speget sag, som det så ofte er, når Emre Mor er indblandet.

Celta Vigo har bedt firmaet WBD Capital om at stå for forhandlingerne med Galatasaray, men WBD Capital har ikke kunnet komme i kontakt med Galatasaray eller Emre Mor.

Samtidig har Emre Mor på egen hånd været i Tyrkiet for at tale med folkene i Galatasaray – igen uden WBD Capitals indblanding.

Sådan ligger landet, hvis man skal tro direktør i WBD Capitals, Erik Alonso, som på sociale medier er blevet overdynget med beskeder fra Galatasaray-fans, som vil have ham til at 'give Emre Mor lov til at skifte til Galatasaray.'

- Sagen er ikke blevet løst, men jeg er optimistisk. Hvis Galatasaray kontakter mig, kan vi lukke handlen, sagde Erik Alonso til as.com onsdag.

- Celta Vigo har givet mig mandat til at håndtere forhandlingerne med Galatasaray angående Emre Mor. Jeg er Celta Vigos repræsentant i forhandlingerne, men Emre Mor er rejst alene til Istanbul og har talt med Fatih Terim (Galatasaray-træner, red.) – jeg har ikke været med ham.

- Jeg skal føre forhandlingerne med den tyrkiske klub – det anerkender Celta Vigo. Jeg har flere gange ringet og skrevet til direktøren i Galatasaray, Sükrü Hanedar – og han svarer ikke, siger Erik Alonso.

Emre Mor er lige nu sammen Celta Vigo på træningslejr, og hvis forhandlingerne med Galatasaray om Emre Mor fortsætter, håber Erik Alonso, at han fortsat kan mægle.

- Jeg er til rådighed for Galatasaray, hvis klubben vil i kontakt med mig, men indtil videre har de ikke kommunikeret med hverken mig eller Celta Vigo, siger han.

Ifølge avisen El Desmarque er Galatasaray i øvrigt ikke villig til at betale for Emre Mor. Klubben vil have ham gratis og samtidig give Celta Vigo 50 procent af et eventuelt salg ude i fremtiden.

Erik Alonso frygter desuden, at han ikke bliver kompenseret for sit arbejde med at finde en ny klub til Emre Mor, og derfor har han bedt sin advokat om at sørge for, at han får den rette kompensation, hvis forhandlingerne ender i et salg.

Emre Mor har kontraktudløb i Celta Vigo i sommeren 2022.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

23 kommentarer

AndersTheMan 14:25          
Den overskrift er tæt på BT-niveau. Imponerende.
Banditkrabat 14:27          
At nogen klub vil have et problembarn som ham er mig en kæmpe gåde. Han viser et lille glimt af talent, som bliver overskygget af et sindssygt temperament. Desuden tror han at han er bedre end andre bare fordi han fik titlen årets talent i FC Nordsjælland. Gå hjem og vug
MR. Buur 14:34          
Grotesk, Agenten er i bund og grund bange for at at han mister egen indtægt, hvis Emre Mor tager til Tyrkiet. Utroligt hvor meget ballade der er omkring Emre Mor og vel egentlig også Celta Vigo som har alvorlige problemer med deres indkøb.. Emre Mor og Sisto især.
XSDU 14:40          
Noget tyder på, at Galatasaray er kommet til fornuft og besinder sig, i forhold til sådan et indkøb.
Og hvis ikke de vil, hvem vil så, have en som ham rendende? Han skaber vel næppe ret meget andet end problemer, uanset hvor han havner?
shu-lei-gen 14:55          
Emre i en nøddeskald, bliver aldrig bedre
Snigskytten 14:56          
MR. Buur

Det er agentens arbejde og indkomst + Celta har givet ham rettighederne... Så det er vel forståeligt !?!?!
Torsdag 22. august