Luk

Balotelli hånede Besiktas-træner: Har hjerne

| Super Lig | 7 kommentarer

Besiktas' cheftræner, Sergen Yalcin, sagde for ti år siden, at Mario Balotelli manglede en hjerne. Det huskede italieneren tirsdag aften, da han scorede mod Besiktas.

Mario Balotelli spiller i dag sin fodbold i Tykiet for Adana Demirspor, og tirsdag aften mødte de topholdet i rækken, Besiktas.

Det blev en begivenhedsrig og overraskende kamp, der endte 3-3, efter at Besiktas ellers havde ført med 3-0 indtil en times spil.

Foruden det overraskende comeback var der desuden en episode med den altid i centrum-værende italienske angriber Balotelli.

Efter sit mål til 2-3 skyndte han sig nemlig ud til Besiktas' trænerbænk, hvor han pegede med sine fingre mod hovedet med reference til en tidligere episode mellem ham og Besiktas-træner, Sergen Yalcin, hvor Yalcin havde kaldt Balotelli for hjerneløs.

Balotelli lagde efterfølgende videoen af målet og sin 'jubelscene' op på sin Instagram-profil og i en historie på siden, havde han teksten.

- Vi har hjerne, og særligt har vi mod og hjerte. Meget stort hjerte og vi er stolte af det. 

Den tidligere episode stammer for ti år siden, hvor Besiktas' træner havde siddet som ekspert til en Manchester City-kamp i forsæsonen, hvor Balotelli blev skiftet ud efter at have sjusket en friløber væk mod LA Galaxy med hælen.

Den berygtede situation havde fået Yalcin til at kalde den 31-årige italiener for hjerneløs.

- Han har ingen hjerne, hvis jeg var i Mancinis sko, ville jeg fyre ham!

Efter tirsdagens hændelser har Adana Demirspors præsident, Murat Sancak, været ude og tage afstand fra episoden.

- Jeg ville ønske, at det ikke var sket. Både Sergen Yalcins kommentarer i første omgang, og siden hvad Balotelli gjorde var ikke rigtigt, siger præsidenten.

Besiktas' Yalcin var bagefter kampen også overrasket over situationen, som han angiveligt aldrig har oplevet noget lignende før. Han mener dog kun, at det understreger italienerens personlighed.

Du kan se Balotellis mål og gestikulation herunder.


Af Kristoffer Lind Pedersen

7 kommentarer

quazz 14:06          
Den situation er så sigende om, hvorfor det aldrig blev til mere for Balotelli.
kimjen 17:48          
Balo er stadigvæk en gave til fodbolden !
Emilmo89 00:31          
Jeg er ret sikker på, at Balotelli var overbevist om, at han var offside i situationen for city. Derfor han peger ned ad linjen mod linjedommeren. Det ser stadig dumt ud, men det var nok forklaringen.
Har I set mine nøgler? 00:39          
Man kan høre en fløjte (der nok er et pift) i sekvensen, og det er præcist i den forbindelse, at han stopper med at spille.

Den sekvens sagde og siger stadig mere om alle os frelste typer, end den gjorde om Balotelli. Det er én stor omgang bekræftelsesbias, og så skal jeg nok undlade at insistere på, at hudfarve og/eller racisme er bagvedliggende årsag. Se blot Santin-episoden i Barcelona; her fik målmand Pinto en dags karantæne for at pifte og ikke en eneste taler om manglende intelligens og/eller respekt. Men Balotelli er en skurk og han er sikkert også dum - fordi det syntes man alligevel i forvejen.
laffoe 02:12          
Jeg under Balotelli den hævn at score mod en træner, der kom med så dum en udtalelse.
Hvis man vil se hans (flotte) mål og efterfølgende hilsen: https://www.youtube.com/watch?v=7EqwqlLrhV4
LØMBØ 20:28          
Elsker Balotelli
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober