Luk

Balotelli: Min mor græd af glæde

| Serie A | 4 kommentarer
Balotelli: Min mor græd af glæde
Foto: Getty Images

Infoboks

Udinese - Brescia
Serie A (21/09)
bet365 2,00 3,40 3,75
NordicBet 1,94 3,70 3,90
Oddset 1,92 3,60 3,80

Mario Balotelli har holdt sit første pressemøde som Brescia-spiller, hvor han fortalte om familiens reaktion på hans tilbagevenden til barndomsbyen.

Mario Balotelli er ganske vist født på Sicilien, men han er opvokset i Brescia - en klub, han dog aldrig har spillet for.

Ikke før nu, hvor han efter mange år i udlandet er vendt tilbage til Italien.

- Jeg har nok tilbragt mere tid i udlandet end i Italien i løbet af min karriere.

- Min mor græd, da jeg fortalte hende om muligheden for at komme til Brescia. Jeg spurgte hende, hvad hun syntes, og hun græd bare. Hun er meget glad, sagde Balotelli ifølge Football Italia på pressemødet.

- Min far er fra Brescia, han støtter holdet, og det var hans drøm at se mig spille i trøjen, så jeg tror også, at han er glad., sagde angriberen.

Italienske medier har berettet, at 29-årige Balotelli foretrak Brescia frem for brasilianske Flamengo, fordi han da er nemmere at følge for den italienske landstræner, Roberto Mancini.

Det kan Balotelli godt bekræfte:

- Jeg går stenhårdt efter en plads i Italiens trup til Euro 2020, lyder det fra italieneren, der ikke er bange for at falde igennem hos nyoprykkede Brescia.

- Jeg har ingen frygt. Mit mål er at hjælpe holdet med at vokse så meget som muligt, at støtte mine holdkammerater, og få deres støtte. Jeg tror, I (den lokale presse, red.) frygter fiasko mere end jeg gør, lyder det fra Balotelli.


Af Thor Carlskov
Mandag 16. september