LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bamba sørgede for Cardiff-triumf mod Brighton

| Premier League | 7 kommentarer
Bamba sørgede for Cardiff-triumf mod Brighton
Foto: Getty Images
Cardiff var i overtal i en time mod Brighton i Premier League lørdag eftermiddag, men først til allersidst lykkedes det at udnytte det. Sol Bamba bankede således det afgørende mål ind til 2-1.

Cardiff har haft det svært efter oprykningen fra Championship, og klubben roder derfor rundt under nedrykningsstregen i Premier League.

Det kunne waliserne dog lave om på, da Brighton lørdag eftermiddag kiggede forbi Cardiff City Stadium - en sejr ville således betyde, at Cardiff kunne kravle over stregen.

Kenneth Zohore døjer med en skade, og han var derfor ikke med for Cardiff, som fik en skidt start på opgøret.

Efter bare seks minutter sendte Solomon March et frispark mod bageste stolpe, og her dukkede Lewis Dunk op og stangede bolden i kassen til 1-0.

Føringen blev dog udlignet efter 28 minutter. En bold blev slået ind i feltet, hvor den lidt heldigt endte hos brandvarme Callum Paterson, der let headede sin tredje scoring på fire kampe i netmaskerne.

Dermed var Cardiff tilbage i kampen, og efter 34 minutter lysnede det nok en gang for waliserne.

Dale Stephens bragede ind i Greg Cunningham med knopperne forrest, og så fik Stephens marchordre. Dermed havde Cardiff knap en time i overtal til at løbe med det hele.

Waliserne forsøgte da også ihærdigt. Efter en time sendte Kadeem Harris således bolden på overliggeren.

Cardiff virkede dog ikke til at være i stand til at drage nytte af overtallet. I hvert fald kom Brighton også frem til chancer i anden halvleg.

Efter 83 minutter måtte Neil Etheridge diske op med en flot, flot redning, da Jose Izquierdo sendte et knækkende skud af sted mod Cardiff-kassen.

Kort før den ordinære spilletid løb ud, lykkedes det dog endelig for Cardiff at udnytte overtallet. Sol Bamba havde netop sendt bolden på overliggeren, men i det 90. minut lykkedes han med at sparke en ripost i nettaget til 2-1.

Dermed vandt Cardiff og spillede sig altså op over nedrykningsstregen i Premier League.Stream Tottenham – Brighton på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

Har I set mine nøgler? 15:33          
Hej Brighton. Tillykke med maksimum points i oktober. Forvent nye tider.

- Martin Atkinson
Pantic 15:37          
Vigtig vigtig sejr for Cardiff. Kønt var det ikke, men spændingen var der bestemt.
Har I set mine nøgler? 15:39          
Det var en gave. De kunne dårligt undgå at vinde den kamp. Der må være andre end Brighton, der føler sig snydt. Newcastle og Fulham eksempelvis. Først et billigt rødt kort, så 1400 kendelser til blåt hold på midten af banen, og da det ikke var nok, måtte de jo hellere få et offsidemål. Slap ellers af en joke.
Lakeretgulv 16:19          
Jeg er spændt på hvad Chris Hughes siger i den her sag.

Glenn Murray var jo støddæmper for Cardiff spillerne gennem hele kampen, og så kunne det være befriende med et par fodboldkyndige kommentatorer...
Nej Morten og Peter. Der burde ikke være rødt kort. Der burde være gult.
Det samme var tilfældet i Middlesborough kampen, som I så ihærdigt refererede til.

At dommerne ikke kan holde en jævn linje og at I på intet tidspunkt nævner, at alle kendelser gik Cardiffs vej vidner enten om, at I er et par kønsløse fodbold eksperter, der ikke tør tage et standpunkt eller at i ret beset ikke har nogen forstand på fodbold.

Shit en sløj lørdag.
D.B.R. © 16:27          
Først et billigt rødt kort

Troll alert!
cacach 17:26          
Der var vel ikke offside.Var det ikke et indkast som blev forlænget af en forsvarer
Har I set mine nøgler? 20:17          
Chris Hughton din kæmpe troll: https://www.brightonandhovealbion.com/news/2018/november/hughton-we-are-frustrated-and-angry/

...eller også var det røde kort en 50-50-kendelse, der gik Brighton imod. Ligesom et hav af andre kendelser på den del af banen.

Der er offside på 2-1-målet. Det er ikke til debat, og som Hughton så fint formulerer det, så burde det være en "nem og komfortabel" beslutning.

Det var ganske rigtigt et indkast, som blev forlænget af en forsvarer. Men på forlængelsen blev der afvist af en forsvarer, hvorefter en Cardiff-spiller header den tilbage til et saksespark, der rammer stangen. Her var der offside. Og da det skete på en ballonbold, gik det så langsomt, at det er helt ubegribeligt, at man kan misse den. Det kan Atkinson-teamet naturligvis.

Desværre for Atkinson kommer han næppe til at dømme samtlige Brighton-kampe, og desværre for ham har Brighton en af rækkens bedste managers, så mon ikke man overlever alligevel. Og uden Stephens - som FA velsagtens giver 3-4 karantænedage for denne lyserøde forseelse - hedder den nok Bissouma, og det behøver de ikke blive dårligere af. Så må man bare håbe, at Atkinson holder sig væk fra deres kampe så ofte som muligt.
Torsdag 18. april
Onsdag 17. april