Luk

Bamford stangede Leeds til sen udesejr

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Sheffield United - Leeds 0-1
Premier League
88' 0-1 Patrick Bamford

Det så længe ud til at ende 0-0, men to minutter før tid dukkede Patrick Bamford op og sikrede Leeds en 1-0-sejr over Sheffield United.

Leeds' første to kampe i Premier League har været vanvittigt underholdende, hvilket oprykkernes samlede målscore på 7-7 illustrerer meget godt.

Søndag skulle Leeds forsøge at følge op på den vilde 4-3-sejr over Fulham, når det gjaldt udekampen mod Sheffield United, men det skulle udvikle sig til en langt mindre målrig affære.

Efter en jævn indledning fik Sheffield John Lundstram en gigantisk chance, men den 20-årige Leeds-keeper Illan Meslier hev en forrygende redning op af ærmet.

To minutter senere var Patrick Bamford nærgående i den anden ende, men angriberen headede lige over overliggeren.

Leeds var tæt på igen efter 38 minutter, hvor Stewart Dallas forsøgte sig med en flot afslutning, men Aaron Ramsdale reddede i Sheffield-målet.

Sheffield fik en sidste god chance for at komme foran, men Meslier afværgede forsøget fra George Baldock, så det var 0-0 ved pausen.

Efter pausen var Leeds bedre med og skabte en række fine muligheder, men skarpheden manglede.

Mod slutningen af kampen kunne Sheffield have taget alle tre point, men det blev i stedet Leeds, da Patrick Bamford to minutter før tid headede bolden ned i græsset og videre i mål.

Derfor sikrede han en vigtig 1-0-sejr til Leeds, som dermed står noteret for hæderlige seks point i tre kampe.


Af Martin Schmidt
Søndag 29. november
Lørdag 28. november