Luk

Banegas perle sikrede Sevilla smal sejr

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Sevilla - Zalgiris Vilnius 1-0
Europa League Kvalifikation
34' 1-0 Éver Banega

På et fremragende frisparksmål fra Ever Banega hentede Sevilla en spinkel 1-0-sejr hjemme over Zalgiris i Europa League-kvalifikationen.

En syvendeplads i sidste sæson har sendt Sevilla på en længere rejse end normalt for at nå Europa League, som de ellers har vundet fem gange siden 2006. Torsdag aften mødte andaluserne, uden Simon Kjær. litauiske Zalgiris i Europa League-kvalen.

Ramon Sanchez Pizujan var scenen for det første af de to opgør, og her var Sevilla ikke så overraskende svært spilledominerende mod gæsterne.

Zalgiris holdt stand i en god halv time, inden Ever Banega viste prøver på lidt frisparksmagi fra omtrent 25 meter og på den måde gjorde det til 1-0.

Sevilla gav enkelte chancer væk mod første halvlegs slutning, men ellers havde Zalgiris svært ved at hamle op med niveauforskellen mellem et La Liga-hold og de hjemlige modstandere i den litauiske liga.

Ever Banega var millimeter fra at gentage sit frisparks-kunststykke efter pausen, men selvom Sevilla lagde tryk på, blev det ved 1-0.


Af Casper Baunsgaard
Søndag 23. januar