Luk

Barca-appeller afvist: De Jong og Koeman ude

| La Liga | 17 kommentarer

Infoboks

Cadiz - Barcelona 0-0
La Liga
65' 0-0 Frenkie de Jong

Barcelona har fået afvist appellerne for Frenkie De Jongs røde kort og Sergio Busquets gule mod Cadiz. Frenkie De Jong får én kamps karantæne, mens Ronald Koeman får to.

Barcelona smed endnu en gang point i La Liga, da holdet torsdag aften måtte nøjes med 0-0 ude mod Cadiz.

Undervejs i kampen fik Frenkie De Jong rødt kort, mens Sergio Busquets fik gult, men de kort var Barca ikke enig i, hvorfor de blev appelleret.

Appellerne er dog blevet afvist, hvorfor kortene står ved magt, og Frenkie De Jong misser dermed søndagens hjemmekamp mod Levante.

Det gør også cheftræner Ronald Koeman, som fik rødt kort i slutningen af torsdagens nulløsning for at beklage sig til kampens dommere.

Den hollandske træner har fået to spilledages karantæne og misser dermed både den kommende kamp mod Levante og runden efter, hvor Barca gæster Atletico Madrid. 


Af Mikkel Nøhr

17 kommentarer

Calle 20:02          
At Busquets skyder bolden direkte efter modstanderen der har bolden er jo på en måde dumt, men som Junker også sagde i kommenteringen så kan det aldrig give gult kort, og da slet ikke gult kort. Det var jo alligevel et farligt sted at han tildeler frisparket. Men Del Cerro har og er altid efter Barcelona..

De Jongs andet gule kort er tvivlsomt, men det er jo nok bedømt på farten, der gør at han får sit andet gule kort.
laligafan 20:28          
Ah synes nu den var go nok, de jongs andet gule. De burde bruge end
Energien på at spille fodbold.
mmahen1962@hotmail.com 20:50          
busquets gulde kort er en skændsel. dommeren bryder selv reglerne, og stopper ikke spillet. at han så samtidig giver cadiz et frispark, er bare hjernedødt dommerarbejde. det er spansk standard. de er så langt bagud med dommerne i forhold til england og tyskland.
TJensen 20:54          
Som så 100% enig i at spillet skal stoppes da der var 2 bolde på banen, nu så jeg ikke hvorfor der var 2 bolde på banen. Samtidig forstår jeg ikke at Bisquit havde behov for at sparke bolden hårdt mod en modspiller, det er da det mest usmagelige og usportslige jeg længe har set fra ham.

Råber og skriger man af dommere, ja så ved de fleste at det kan give rødt, så hvad er der at klage over?

Frustration over hvor dårligt der spilles, men det er vel ikke dommerens skyld at man viser den som en 7 årig.
vicham 20:59          
Mmahen, læs op på reglerne. Der er faktisk ikke en eneste ting, du har ret i.
Det hele handler ikke om dig! 21:00          
TJensen:
To bolde på banen, det var jo det samme i Danmarks kamp mod England.
JesusChrist 21:03          
At dommerne i Spanien er af lav kvalitet er ikke noget nyt, ligesom at det heller ikke er det at barca som regel ikke bliver forfordelt af dem. Det er dog heller ikke noget nyt at Busi er uden klasse. Uden de jong og en træner der kan spansk i de næste to kampe, lugter af 1-2 point samlet. Det bliver forhåbentligt dødsstødet for Koeman. Med mindre vi selvfølgelig også taber næste kamp i CL, så går den nok ikke længere
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober