Luk

Barca appellerer rødt og gult kort i ny nedtur

| La Liga | 20 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Dynamo Kiev
Champions League gruppe E (20/10)
Oddset 1,25 6,50 10,50
bet365 1,25 6,50 10,00

Barcelona har appelleret mod Frenkie De Jongs røde kort og Sergio Busquets gule kort i torsdagens 0-0-kamp mod Cadiz.

Barcelona spillede torsdag 0-0 mod Cadiz i en ny nedtur i La Liga, og undervejs fik midtbanespiller Frenkie De Jong rødt kort efter to advarsler, mens Sergio Busquets sent i kampen også fik et gult kort.

Men det er Barcelona ikke tilfreds med, og derfor meddeler klubben fredag, at man vil appellere mod dommer Carlos del Cerro Grandes beslutninger.

Således er klubben ikke enig i, at De Jong skulle have sit andet gule kort for det, som dommeren i sin kamprapport kalder en hensynsløs tackling.

Busquets fik ifølge dommeren sit gule kort for at sparke til en anden bold, der var røget på banen. Han sparkede den i retning af den bold, der var i spil, og stoppede altså på den måde spillet, men det mener Barcelona ikke skal svares med et gult kort.

I kampen fik Ronald Koeman også et rødt kort.


Af Jonas Dalgård

20 kommentarer

AC2021 12:08          
Hvordan kan det nogen sinde blive en nedtur? At få 1 point med hjem fra en svær udebane, efter et rødt kort, det er da en kanon indsats. Det svarer til at Fcm havde været kede af kun at vinde 0-1 i parken efter deres røde kort.

Stram nu op journalister!
bruger 177060 12:19          
Barcelona er hårdt presset og har brug for pointene for at få ro.
Derfor er det en nedtur at de ikke får 3 point.
At kampen udarter sig som den gør, er så en anden sag :-)
DanskerDansker 12:34          
Ac2021

Er i virkelig blevet et hold, som ikke ser det som en nedtur? Det skal jo lige siges, at det røde kort først kommer efter 70 min spilletid. Det kan så diskuteres, om der overhovedet var gult kort, men ændre ikke på at det er skuffende, at et hold som Barca får 1-1 mod cadiz
endagtilbage 12:37          
Hvis man ikke mener det er en nedtur at spille uafgjort mod et af de ringeste hold i ligaen, og være heldig med bare at få et point, så har man et trist billede på sit holds tilstand og forventninger. Imo. Er det en skandale kun at få 2 (endda heldige) point mod Granada og Cadiz, som begge får det svært i år.
Campeones32 12:38          
Barcelona mangler simpelthen format. Det er intet mindre end hver evigt eneste gang der tildeles et rødt kort - så skal det appelleres. Det er sku pinligt at overvære for at være helt ærlig. Tag nu konsekvenserne som mænd og hold op med at opføre jer som forkælede møgunger.
AC2021 12:41          
Jeg ved ikke helt hvad du mener med "i", jeg er ikke Barca fan. Men 1 point efter de omstændigheder, med den aktuelle form som Barca er i, er vel ikke skidt.
Det vidner mere om nogen som ikke helt følger med i ud(af?)viklingen af Barcelona lige pt. Det er et uhyre ordinært hold lige nu. Sammenlign hold navnene med dem der spillede der for 8 år siden, og så vil du se jeg har ret. Og derfor er der jo ikke tale om en nedtur her. Der er tale om Barcas niveau lige nu.
DanskerDansker 12:49          
Følger nu ret så godt med i hvilken udvikling Barca er igennem pt, sad endda og så kampen. Man kan sagtens sidde og dvale i fortiden, og sammenligne deres hold for år tilbage. Det ændre bare ikke på, at de spillere, som løbet rundt for barca pt, skal kunne gøre arbejdet færdigt ude mod cadiz. Man kan så diskutere hvad man kan forvente af dem rent internationalt, hvor jeg ikke har den store fidus til dem.
Mandag 18. oktober