Luk

Barca-boss: Føler mig ikke truet overhovedet

| La Liga | 6 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Atletico Madrid 2-2
La Liga
11' 1-0 Diego Costa
19' 1-1 Saul Niguez
50' 2-1 Lionel Messi
62' 2-2 Saul Niguez

Barcelona-træner Quique Setien føler ikke, at hans job er truet, selvom holdet halser efter Real Madrid i toppen.

Barcelona mistede endnu et skridt i toppen af La Liga, da det tirsdag aften blev 2-2 mod Atletico Madrid.

Barcelona-træner Quique Setien føler sig ikke under beskydning, selvom Real Madrid onsdag kan komme fire point foran i toppen.

- Jeg føler mig ikke truet overhovedet. Det er en skam. Vi har flere og flere problemer. At vi mister de her point betyder, at vi bevæger os længere væk fra titlen, men vi skal fortsætte arbejdet, og Atletico er et godt hold, siger Setien ifølge Goal.

- Jeg er ret tilfreds med holdet. Det er rigtigt, at vi ikke vandt, men vi kontrollerede kampen fint. Det er ikke nemt mod det her hold, for de er disciplineret. Jeg er godt tilfreds med spillernes arbejdsindsats.

Barcelona har i de seneste fire kampe spillet tre uafgjorte og vundet én.


Af Sara Margren

6 kommentarer

Toon Toon! 07:18          
Hent Klopp i stedet, det kan ikke gå hurtigt nok.
Istanbul05 08:03          
Ha ha.... Klopp kommer sku da aldrig til Barcelona, han hader deres form for fodbold og er i øvrigt ufattelig dårlig til spansk :-)
Toon Toon! 08:43          
Han vil vel netop kunne justere Barcas spil til det bedre.
OfficialSky2K14 10:09          
Altså den er ikke super kringlet den her. Klopp kommer til at være i Liverpool mange sæsoner endnu og når turen engang skulle gå et andet sted hen, så bliver det ikke i Barcelona.

Hvem gider desuden være træner i Cirkus Barça, når det alligevel er cirkusdirektør Messi, der styrer showet... Sørgeligt at en spiller kan have så meget indflydelse i en fodboldklub. End ikke CR7 havde det i Real Madrid på trods af hans mange imponerende statistikker og trofæer. Ingen spiller er større end klubben. Ingen...
XaHe6 11:43          
@OffSky

Din virkelighed kammerat...din virkelighed!
Vi kan i hvert fald konkludere to ting:

1) Messi har aldrig sagt hverken med ord eller handling, at han skulle være større end klubben.

2) Han har absolut ikke nogen endelig indflydelse på spillerindkøb, for så ville truppen nok se anelse anderledes ud. Ja, han giver sin mening til kende og bliver taget med på råd - alt andet ville da også være vanvittigt.

Din meritsnak om ham du snakker om, gider jeg slet ikke kommentere på, for uagtet pokaler så er manden ikke i nærheden af Messi, hvilket han godt ved. Hvis du kigger ham dybt dybt dybt i øjnene, så er der en meget lille box med selverkendelse, og i den box ved han det godt.
Muchabe 16:35          
"For uagtet pokaler så er manden ikke i nærheden af Messi, hvilket han godt ved. Hvis du kigger ham dybt dybt dybt i øjnene, så er der en meget lille box med selverkendelse, og i den box ved han det godt."

- hold nu. Du aner jo intet om, hvordan manden ser sig selv ift andre. Yderligere er der jo en tydelig debat om, hvem af de 2 som netop er den bedste. Du har din mening, men lad være med dit pjat i ovenstående, det får dig desværre til at fremstå lidt dum. For hvordan skulle du nogensinde have en chance for at vide, hvad Ronaldo tænker og ikke tænker.

Personligt er jeg mere til at have Ronaldo på mit hold, da jeg synes han er mere afgørende i vigtige kampe. Messi som talent er dog bedre end Ronaldo, og har flere færdigheder. Men Ronaldo er bare bedst i de afgørende kampe. (Min mening)
Søndag 12. juli